Samsung Galaxy S8 i S8+ u Crnogorskom Telekomu

Samsung Galaxy S8 i S8+, uređaj koji pomjera granice pametnih telefona, odmah nakon svjetske premijere dostupan je i korisnicima Crnogorskog Telekoma. Telefon koji donosi nevjerovatan ekran, povezani ekosistem servisa i inteligentni interfejs, korisnici mogu poručiti odmah u WebShop-u Crnogorskog Telekoma i uređaj dobiti 8 dana prije početka zvanične prodaje. U zvaničnoj prodaji Samsung Galaxy S8 i S8+ će se naći 28. aprila.
Objavljeno: 30. 03. 2017 - 13:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

Samsung Galaxy S8 i S8+ svojim besprekorno dizajniranim hardverom donose novi način interakcije korisnika sa svojim uređajem. Uvođenjem mnogobrojnih usluga i aplikacija, kao i beskrajnog ekrana (Infinity Display) koji korisnicima pomaže da se u potpunosti užive u sadržaj, Galaxy S8 i S8+ donose novi nivo funkcionalnosti i praktičnosti, otvarajući brojne mogućnosti.

"Galaxy S8 predstavlja ostvarenje našeg obećanja o ponovnom zadobijanju vašeg povjerenja. Ovi telefoni redefinišu sve mogućnosti kad se radi o sigurnosti i prekretnica su u Samsungovoj baštini pametnih telefona" izjavio je DJ Koh, predsjednik Divizije za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Dostupan u modelima sa dijagonalom od 5,8 inča (Galaxy S8) i 6,2 inča (Galaxy S8+) beskrajni ekran i njegov dizajn bez okvira donose glatku, neprekidnu površinu bez dugmića ili oštrih ivica. Kompaktni dizajn Galaxy S8 modela omogućava da se telefon udobno koristi jednom rukom, a staklo Corning® Gorilla® Glass 5 i na prednjoj i na zadnjoj strani donosi i trajnost, ali i visokokvalitetnu završnu obradu.

Uz stalne inovacije u dizajnu, Samsung nastavlja da obezbjeđuje vrhunsku tehnologiju koju korisnici vole uključujući:

Premium kameru: Galaxy S8 i S8+ opremljeni su naprednom kamerom od 8 MP F 1.7 sa automatskim zumiranjem sa prednje strane, a Dual Pixel kamerom od 12 MP F1.7 sa zadnje strane, za najbolje fotografije u uslovima slabog osvjetljenja, najbolji zum i zaštitu od „mutnih“ fotografija, uz unaprijeđene mogućnosti obrade slike.

Moćne performanse: Uz moćne performanse i mogućnosti povezivanja, Galaxy S8 i S8+ se odlikuje prvim 10-nm čipom u ovoj industriji, što omogućava veću brzinu i efikasnost. Oni su takođe spremni za gigabitne LTE i gigabitne Wi-Fi mreže, obezbjeđuje podršku do 1 Gbps tako da korisnici mogu brzo da preuzmu datoteke s interneta, bez obzira na njihovu veličinu.

Nevjerovatnu zabavu: Kao prvi mobilni uređaj sa premium HDR funkcijom, Galaxy S8 i S8+ vam omogućavaju da vidite iste one žive boje i kontraste koje su autori i željeli da vidite, dok gledate svoje omiljene video sadržaje. Uz to, ova serija donosi novu generaciju iskustva u igranju igara uz živopisnu, superiornu grafiku, kao i paket igrica Game Pack sa vrhunskim naslovima, uključujući i neke igre koje podržava Vulkan API.

Globalni standard u bezbjednosti mobilnih uređaja: Galaxy S8 i S8+ izgrađeni su na platformi Samsung Knox, koja odgovara standardima bezbjednosnih službi. Uz to, nude široku paletu biometrijskih tehnologija, uključujući senzor za otisak prsta, skener dužice oka i mogućnost prepoznavanja lica, tako da korisnici mogu da odaberu siguran biometrijski metod autentifikacije koji njima najviše odgovara.

Galaxy S8 i S8+ dolaze i sa osnovnim Galaxy funkcijama koje su korisnici već zavoljeli, kao što su: 

otpornost na vodu i prašinu prema standardu IP68

MicroSD podrška do 256GB

Always on displej

Sposobnost brzog i bežičnog punjenja

Samsung Galaxy S8 i S8+ dostupni su u bogatoj paleti boja, koja obuhvata ponoćno crnu, orhideja sivu i arktički srebrnu i moguće ih je poručiti online do 18. aprila, na sajtu kompanije: www.telekom.me

Komentari: 0

Novi komentar