Otvoren peti Sajam automobila u Podgorici

Danas je u garaži Delta city otvoren peti Sajam automobila, motocikala, nautike i opreme.
Objavljeno: 19. 04. 2017 - 15:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Manifestacija koja je vec postala poznata siroj publici nakon 4 prethodne godine, ima obavezu da ove bude bolja, ljepsa, veca i zanimljivija. U pogledu velicine, ovogodisnji Sajam je veci povrsinom od prethodnih, pa se ove godine prostire na 5000 kvadratnih metara. 

Po velicini ovo je drugi Sajam po kvadraturi i izlozenim brendovima u staroj Jugoslaviji. Samim tim, broj izlozenih modela je mnogo veci pa je na Sajmu izlozeno oko stotinjak automobila i oko šezdesetak motocikala. Predstavljeni su i nauticki brendovi a i neizostavni multibrend izlagaci sa kojima smo zaokruzili ponudu onoga sto Crna Gora trenutno nudi u ovim industrijama. Na Sajmu mozete upoznati nove modele sljedecih brendova: BMW, MINI, VOLVO, OPEL, FIAT, LANCIA, INVICTUS, ALFA ROMEO, JEEP, GREAT WALL, LADA, FORD, MAZDA, SESSA, TOMOS, KIA, SUZUKI, HYUNDAI, GAZ, SEA DOO, RENAULT, DACIA, VESPA, NISSAN, ŠKODA, KTM, BENELLI, GILERA, PIAGIO, CITROEN, TOYOTA, YAMAHA. 
 
''Multibrend kompanije nude siroku paletu proizvoda rezervnih djelova, opreme i kozmetike, od protivpozarne zastite aparata Pastor, aluminijskih garaznih vrata Hermann, preko kaciga za motocikliste, akumulatora i pneumatika. Pomenucemo samo neke brendove: Varta, Good Year, Michellin, Sava, Tigar, Dunlop, Pirelli, Unibat i mnogi drugi. Da je ovo posebna prilika i za posjetioce koji zele novo vozilo, motocikl ili plovilo dokaz su posebne Sajamske ponude, snizenja i akcije. Partneri su nam i ove godine Glavni grad i Delta city. Naravno uz nas kao partneri su i Ministarstvo saobracaja i pomorstva, Uprava policije i naši novi partneri kompanija M-tel i Auto moto savez Crne Gore. Ne zelimo da zaboravimo da pomenemo i da se ujedno i zahvalimo medijskim kućama koje su i ove godine pomno pratile aktivnosti tokom pripreme Sajma'', navodi se u saopštenju.
 
Sajam je svečano otvorio Drago Đeković, menadzer Glavnog grada a trajaće do 22. aprila do 21h.

Komentari: 0

Novi komentar