Nova lažna dojava o bombi u Delti, poziv stigao iz Srbije

Poziv o postavljenoj bombi u šoping centru Delta je, kako je zvanično potvrdjeno ,bio lažan i stigao iz Srbije. U šoping molu Delta siti je danas, oko 18 sati, stigla nova dojava o podmetnutoj eksplozivnoj napravi.
Objavljeno: 20. 04. 2017 - 18:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Posjetioci su mirno izašli, nakon što su preko razglasa obaviješteni da napuste objekat a na lice mjesta odmah su upućeni vatrogasci i ekipe hitne pomoći, kao i antidiverziona jedinica.

 

bomba-2

 

Uprava policije je saopštila da kao i u prethodnim slučajevima, sumnjaju o da je poziv upućen sa neregistrovanog pripejd broja, tzv. specijala, koji je iskorišćen samo jednom i to u svrhu činjenja ovog krivičng djela.

Krivično djelo lažno prijavljivanje u ovom slučaju, kao i u prethodnim lažnim dojavama, je počinjeno ne samo na teritoriji Crne Gore već i druge države, u ovom slučaju Srbije. Naime, shodno ZKP-u, mjestom izvršenja krivičnog djela se smatra i mjesto gdje je nastupila posljedica (u konkretnom slučaju, šoping mol Delta City) i mjesto na kojem su preduzete nezakonite radnje koje su u opisu krivičnog djela (mjesto u Srbiji sa kojeg je upućen poziv)., navodi se u saopštenju.

 

Dodaje se da će policijski službenici, će intenzivirati komunikaciju sa kolegama iz Srbije radi identifikacije lica koje je uputilo poziv.

 

To je sedma dojava u posljednjih desetak dana o bombama u objektima u Podgorici. Sve prethodne su bile lažne, a odnosile su se na diskoteku "Beagle", šoping mol "Delta City", hotele "Hemera", "Centre Ville" i Hilton.

Komentari: 3

Iz Srbije

20. 04. 2017 - 19:27

Odakle je pretnja, devojano mlada? Iz Srbije brale iz Beograda grada? A policija Srbije "ne moze" da ih locira !
Boško Agram

20. 04. 2017 - 21:15

Svetosavske vehabije.
Slobodan Gluščević

21. 04. 2017 - 13:42

Pakosnici, no kad im se bude vraćalo biće da oni nijesu ništa krivi i zašto im se svašto događa.
Novi komentar