Dragićević zamijenio Lešnjaka na klupi Rudara

Treneri u Rudaru smjenjuju se kao na traci - Radisav Dragićević četvrti je kormilar pljevaljskog prvoligaša od početka sezone, a na klupi je zamijenio Milana Lešnjaka koji je napustio ekipu dva dana pred utakmicu sa Lovćenom.
Objavljeno: 21. 04. 2017 - 00:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Uprava je prethodno smijenila Dragana Radojičića nakon nekoliko startnih kola, da bi potom na kormilo vratila Mirka Marića, koji je dobio otkaz odmah nakon poraza na proljećnoj premijeri u Radanovićima.

Ekspresno je doveden Milan Lešnjak, ali ta promjena nije donijela ni bolju igru, a ni rezultate. Beogradski stručnjak vodio je tim na devet utakmica, od kojih je pet izgubio, što se odrazilo na slab položaj na tabeli - tek deveto mjesto, uz svega tri boda više u odnosu na zonu ispadanja. Pod Lešnjakom je doveden u pitanje i plasman u završnu rundu Kupa poslije 1:1 pod Golubinjom u prvom meču polufinala protiv Grblja.

Novi čovjek na klupi je stigao u Pljevlja i u sniježnom ambijentu odradio prvi trening. Kreće Dragićevićeva misija pod Golubinjom.

- Ovo je najtrofejniji crnogorski klub i biti trener Rudara velika je odgovornost. Jako je malo vremena, a puno posla. Utakmica sa Lovćenom je sjutra, a mi smo juče zbog snijega trenirali u improvizovanim uslovima na pomoćnom terenu. Pokušaćemo zajedničkim snagama da izvučemo sezonu. Ekipa je u krizi, za to sigurno postoje razlozi, ali da ne vjerujem u pozitivan epilog ne bih ni dolazio - rekao je Dragićević za Arenu.

Komentari: 0

Novi komentar