Vučić: Da sam rekao nešto o ujedinjenju Srba, visio bih u Briselu umjesto zastava

Premijer Srbije i izabrani predsjednik Aleksandar Vučić rekao je da izjave u vezi sa ujedinjenjem Albanije i Kosova ostaju samo u domenu želja, ali je zamolio njihove protagoniste da ne izlaze u javnost sa tako nečim, jer to ne doprinosi dobrim odnosima u regionu.
Objavljeno: 21. 04. 2017 - 00:22 Promjenite veličinu teksta: A A A
Vucic: Da sam rekao nesto o ujedinjenju Srba, visio bih u Briselu umjesto zastava

Aleksandar Vučić je na konferenciji za štampu rekao da je to reagovanje Srbije na izjavu albanskog premijera Edija Rame. “Da sam ja izjavio nešto o ujedinjenju svih Srba u regionu, okačili bi me u Briselu umjesto zastava koje tamo stoje”, istakao je on.

Vučić je dodao i da je svima jasno da se to neće dogoditi bez obzira na nečije želje.

“Mi nikoga nećemo da vrijeđamo, nećemo da pretimo nikakvim izjavama. Razmišljamo prije svega o ekonomskom napretku Srbije”, rekao je Vučić.

Ne razumije, ipak, zašto svima pada na pamet da negdje pričaju o promjenama granica i sukobima, i srećan je što u Srbiji o tome niko ne priča.

 

Agencije

Komentari: 3

M.Đ.

21. 04. 2017 - 05:51

Sama vaša teza da postoje Srbi van Srbije a oko 90% ih je izmisljeno te su dobili takav opisni epitet u vrijeme sprovodjenja posrbljivanja okolnih država i naroda (Načertanija) samo i iskljucivo radi vjere i laži o jeziku i istoriji (etnocid) je već zadiranje u tu ideju gosp. Vučić.
kralj-vojislavljevic

21. 04. 2017 - 06:11

Govorio si ti to Vucicu poslednjih 25 god,a to i dalje mislis,isto si vidio da ti se ne isplati.naravno i dalje to mislis,Vu(k)cic dlaku(partiju mijenja),ali cud (Seselja)nikada.
@

21. 04. 2017 - 21:28

Pretjerali ste sa ujedinjavanjem 90ih sto je glavom platilo 100000 vasih komsija tako da se primirite i pokusajte da dignete standard gradjanima svoje drzave a neka vam tudje teritorije.
Novi komentar