Poginulo više od 20 navijača Mančester junajteda!

Neverovjatan splet okolonosti doveo je do velike tragedije u kojoj je više od 20 navijača Mančester junajteda izgubilo život, dok su posmatrali prenos meča iz jednog kućerka u Nigeriji.
Objavljeno: 21. 04. 2017 - 14:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako javljaju nigerijski mediji, u Kalabaru je oko 40 osoba gledalo prenos utakmice četvrtfinala Lige Evrope u kome je njihov voljeni klub pobjedom od 2:1 poslije produžetaka eliminisao Anderleht, time i zakazao duel sa Seltom.

Međutim, nedovršena izgradnja objekta u kome su se nalazili tragično je okonačala njihovo sportsko veče, jer je kuća bila podignuta - tačno ispod dalekovoda.

Kako je tokom trajanja utakmice usljed vremenskih neprilika došlo do pucanja kablova, nekoliko njih je palo kroz krov, pravo na nesrećne ljude.

navijaciii

Policija je potvrdila da je sedmoro osoba poginulo na licu mjesta, lokalni novinari izvještavaju o "bar 20, možda i trideset mrtvih", a u bolnici u Kalabaru naglašavaju da se deset ljudi nalazi u kritičnom stanju.

Fudbalski klub Mančester junajted oglasio se ovim povodom na društvenim mrežama, a u poruci se navodi:

"Naše misli su uz Junajtedove navijače, njihove prijatelje i porodice, koje je pogodila jučerašnja tragedija u nigerijskom Kalabaru".

Blic sport

Komentari: 0

Novi komentar