Vučić - Mićunović: Ostaću posvećen dobrim odnosima sa CG

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas ambasadoru Crne Gore u Beogradu Branislavu Mićunoviću da će kao predsjednik Srbije ostati posvećen daljem razvoju dobrih i prijateljskih odnosa, podsticanju unapređenja ekonomske saradnje i infrastrukturnom povezivanju Srbije i Crne Gore.
Objavljeno: 21. 04. 2017 - 15:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Mićunović je Vučiću uručio čestitku crnogorskog premijera Duška Markovića koji je izrazio uvjerenje da će Srbija uz Vučićevo "snažno vođstvo nastaviti da igra konstruktivnu ulogu na Zapadnom Balkanu" i da će Vučić i u novom mandatu "biti iskreno posvećen očuvanju mira, stabilnosti i šansi za evropsku perspektivu" dvije države, saopštila je vlada Srbije.

"Sa posebnim zadovoljstvom ističem činjenicu da Vaša pobjeda na predsjedničkim izborima otvara novu perspektivu za intenzivnu saradnju Crne Gore i Srbije na svim poljima od zajedničkog interesa. Bliskost naših naroda upućuje nas na najtješnje veze, čemu ste Vi kao predsjednik Vlade Srbije davali nesumnjiv doprinos tokom prethodnih godina. Čvrsto vjerujem da je pred nama novo razdoblje snažne saradnje, zasnovane na povjerenju i prijateljstvu koje smo već izgradili", navodi se u čestitki premijera Markovića.

rtcg; Beta

Komentari: 2

Izruči Nikolića

21. 04. 2017 - 15:34

Vučiću, ako je tačno to što govoriš, pokaži znak dobre volje i prvo izruči Ristića i Novakovića zbog učešća u planiranom ruskom terorizmu u Crnoj Gori. Pride, mogao bi i Nikolića jer je dva dana prije terorizma u izbornoj noći, iz Rusije, izjavio da će, ako pobijedi opozicija, doći do ponovnog ujedinjenja Srbije i Crne Gore. Ta izjava govori o činjenici, da je Nikolić znao da opozicija ne može pobijediti, već da Rusija planira terorizam i krvopšroliće kako bi ta opozicija nasilno stigla do vlasti. Naime, to znači da je Niklić bio duboko umiješan u planirani ruski terorizam u Crnohj Gori. I tako mu ubrzo ističe mandat, "te neće biti problema" za njegovo izučenje Crnoj Gori.
Guest_12539

21. 04. 2017 - 15:43

ZASTO BI SE SRBSKA VLAS KOMPROMITOVALA KAD IMA DIVIZIJU POPOVA SPC KOI ROVARE PO CG
Novi komentar