Berane: Otkriven prvi slučaj krađe šljunka

Nadležni organi, predvođeni koordinacionim timom za praćenje moratorijuma na eksploataciju riječnih nanosa u crnogorskim vodotocima, dan nakon započinjanja terenskih aktivnosti, otkrili su prvi slučaj nelegalne eksploatacije, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede.
Objavljeno: 21. 04. 2017 - 17:34 Promjenite veličinu teksta: A A A
Berane: Otkriven prvi slucaj krade sljunka

''U opštini Berane, u mjestu Buče, zatečena je mehanizacija kojom je danas tokom prijepodnevnih sati eksploatisan šljunak na poljoprivrednom zemljištu, nadomak korita rijeke Lim. Brzom intervencijom predstavnika lokalne samouprave, policije i inspekcije, u koordinaciji sa Ministarstvom poljoprivrede i Upravom za inspekcijske poslove, nelegalna aktivnost je zaustavljena''- navedeno je u saopštenju Ministarstva.

Protiv izvođača radova pokrenuta je prijava prema nadležnom tužilaštavu. Izvođaču radova naloženo je da, u pratnji inspektora, već tokom današnjeg dana vrati zemljište u prvobitno stanje i ukloni mehanizaciju.

Komentari: 1

99

21. 04. 2017 - 18:06

Trebalo vam je 20 godina za "brzu" intervenciju i "prvu" kradju sljunka. Stid i sramota za sistem,drzavu i one koji je vode
Novi komentar