DPS: „Čačkalice“ su tek početak raskrinkavanja Demokrata

Aleksa Bečić, po običaju, sam sebi skoči u stomak svaki put kad se oglasi. „Čačkalice“ u svom dvorištu možda on sam ne može da vidi od “debala“ koja ga okružuju, prije svega baš u Budvi na koju je toliko ponosan.
Objavljeno: 21. 04. 2017 - 19:55 Promjenite veličinu teksta: A A A
DPS: „Cackalice“ su tek pocetak raskrinkavanja Demokrata

Još juče je crnogorska javnost saznala za krivični dosije zbog preko 20 razbojništava čovjeka kojeg su Demokrate imenovale za predsjednika Upravnog odbora  JP Vodovod i kanalizacija u Budvi. To bi, recimo, bila „čačkalica“. Mnoga druga „debla“ o njima će se tek otkrivati, pa i ona o kojima je u Herceg Novom govorio predsjednik DPS Milo Đukanović.

Naravno, Aleksa Bečić će i to prećutati i ponašati se kao da se ništa ne događa, kao što se ponašao i kada su mediji otkrili kriminalnu prošlost Igora Đuraševića, kao što se ponašao i kada je razotkrivena nepotistička šema kadrovanja u Budvi i u svim drugim slučajevima kada su Demokrate uhvaćene u ordinarnim lažima.

Osim što je Bečić besprizorno prisvojio izborni rezultat kompletne opozicije u Budvi i Kotoru i pripisao ga isključivo sebi i svojoj partiji, tako je i slagao građane Herceg Novog da su on i njegova partija „mladi i novi“.

Kao što prećutkuje sve što se o njegovoj partiji polako otkriva, tako je novskoj javnosti prećutao da je nosilac liste Demokrata za Herceg Novi, Stevan Katić, već oproban u lokalnoj vlasti. Naime, Katić je bio potpredsjednik opštine u vrijeme kada su Herceg Novim vladali politički očevi Demokrata iz SNP-a. I to toliko „dobar“ potpredsjednik, da nije ni dolazio na posao, jer nije imao kancelariju. Nije ni čudo, jer je tadašnja vlast broj zaspolenih u Opštini sa nešto preko 80 popela na preko 250.

To što Bečić prijeti, vrijeđa i izmišlja, govori najbolje o njemu samom i o partiji na čijem je čelu. Samo u toku dosadašnje kampanje uoči lokalnih izbora u Herceg Novom je iz redova Demokrata izrečeno toliko laži, da ih je nemoguće pobrojati, od one početne da su na skupu DPS-a u Novom bili neki navodni kriminalci, preko „košulja sa pijace“, do ove posljednje o „čačkalicama“.

Mada, o tom toliko puta pomenutom „poštenju“ Demokrata možda najbolje svjedoče njihove posljednje polemike sa ostatkom opozicije, kroz koje se razotkriva sva podmuklost i laž slogana „pobjede, a ne podjele“.

Prema tome, neka se Bečić okane prijetnji svake vrste. Imaće pametnijeg posla u narednom periodu, prije svega da objasni Novljanima zašto ih laže, a doći će vrijeme i da za totalno raskrinkavanje njegovog budvanskog scenarija. Tačno je samo jedno u Bečićevom saopštenju, da Demokrate niko ne može kupiti, jer su njihovi čelnici već očigledno kupljeni.

Komentari: 7

Blijedo

21. 04. 2017 - 20:39

Vrlo blijedo i neubjedljivo. Eto, da se kaže da su reagovali i ništa više.
Tara

21. 04. 2017 - 20:43

Bravo Dps..odlican odgovor!!
Tara

21. 04. 2017 - 21:22

Odlican odgovor gospodina Djukanovica, On zna tacno sto se radi u nasoj drzavi CG!
Zagor

21. 04. 2017 - 22:15

Kakve demokrate i bakraci.Izvikana populisticka stranka sa 0% savjesti,iskustva i poverenja.Ista glupa prica koja se prica vec 30 godina.Bez ikakvog pogleda na buducnost,bez ekonomskog i socijalnog programa,crnoj gori nude tamnu buducnost i sto je najgore od svega ne ogradjuju se i ne osudjuju politiku koja se vodi iz Rusije i okoline a na stetu cg.Jedino im je Milo u ustima.A on je postigao za i u cg vise nego sto oni mogu sanjat pa svidjelo se to nekima ili ne.To su cinjenice. Dalje nema sta da kazem za njih sem da su mizerija.....
Ko o čemu...

21. 04. 2017 - 23:37

Pa zar posle svega u Crnoj Gori, uopšte postoji politička partija kojoj DPS može bilo što i po bilo kom pitanju prigovoriti. Zar još nijesu shvatili da je najbolja poruka koju DPS može poslati - samo ćutanje.
Tesla

22. 04. 2017 - 10:09

Normalna opoziciona partija:Realan ekonomski program,buducnost CG medju najjacima i najrazvijenima,saradnja sa partijama sa slicnim programom,drzava iznad svih interesa,osuda napada na drzavu CG izvana i izunutra,realan socialni i ekonomski program,gradnja infrastrukture,gradova itd.itd. Nenormalna CG opozicija: Milo,Milo,Milo,Milo,Milo,Milo,Milo,Milo i samo Milo,jedini program stranke svrgavanje Mila,cutanje na napade na CG izva i izunutra,podrska partijama koje ruse a ne grade drzavu,nepostovanje institucija,javno olajavanje i neprimjerno ponasanje u institucijama i na ulici, itd.itd.Ima puno toga.Prostijeg objasnjenja od ovog ne postoji.....
Mishko

22. 04. 2017 - 00:49

Na kraju je svima jasno sta su nazovimo "demokrate"(namjerno malim slovima)cisto populisticka i demagoska stranka,sinovi simpatizera SNP-a i istjeranih politicara iz SNP-a.Ne postuju himnu i simbole Crne Gore,a svakim svojim postupkom zele da je uruse.Pitamo se ko su njihovi finansijeri,a to su kriminalna udruzenja i veoma interesanto srpska pravoslavna crkva na celu sa Anfijem najvecim zivim zlotvorem Crne Gore,zalosno ali istinito!!!!
Novi komentar