Dan posvećen investitorima: Petar Porobić u Porto Novom

Nosilac liste DPS Herceg Novi Petar Porobić nastavlja razgovore sa građanima i obilazak najvažnijih institucija i investitora kako bi prezentovao Izborni program. Tokom posjete Porto Novom, razgovarano je prije svega o mogućnostima zapošljavanja, ali i razvojnim šansama koje se stvaraju završetkom ovog kapitalnog projekta.
Objavljeno: 27. 04. 2017 - 11:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Završetkom projekta Porto Novi stavraju se šanse za zapošljavanje preko hiljadu ljudi. To je više od polovine trenutno nezaposlenih u Herceg Novom. Spremili smo programe kojima ćemo omogućiti mladim ljudima da se prilagode zahtjevima i standardima koje nameće ovako grandiozan projkat. Nakon naše pobjede na predstojećim izborima krećemo u realizaciju upravo takvih programa i ja čvrsto vjerujem da imamo šansu da u kratkom roku podignemo turističku privredu Herceg Novog. Ovakvi investitori predstavljaju veliku šansu za naš prelijepi grad" kazao je Porobić nakon obilaska gradilišta.

"Fasciniran sam svime što sam čuo i vidio. Nevjerovatno je koliko građani Herceg Novog malo znaju o ovom projektu i njegovim potencijalima. Zato pozivam sve dobronamjerne građane da pogledaju dobre primjere koje imamo u našem gradu, da našu energiju usmjerimo na dobro i na naše razvojen potencijale. To je naša šansa" zaključio je Petar Porobić.

I ova aktivnost predstavlja uvod u izbornu pobjedu, za koju vjerujemo da predstavlja samo početak obnove Herceg Novog.

Komentari: 2

Slucajni turista

27. 04. 2017 - 12:25

Vi ste gdine Porobicu mnogo dobar covek za tu tarafundu.Nece oni da znaju ni da vide.Nisu bas toliko ni blesavi ni neznaveni.Kako znaju da se snadju za druge stvari,da nesto prosvercuju,ukradu,a ne vide tu pred nosom sta se gradinNECE DA ZNAJU,krivo im je,mrsko im je sto se bilo sta gradi,oni vole nesto drugo,sve sto je van toga im smeta i injima i njihovim gazdama.Smetao im je I "njihov" bivsi gradonacelnik Mandic samo zato sto je radio sa vladom oko Lustice.To su pascad i pogani,njima nista ne valja...To sad sve vise uvidjaju I obicni ljudi,kojima su oni do juce pricali bajke i price o medu i mleku u drugim zemljama,a o katastrofi ovde.
Gabi

27. 04. 2017 - 13:11

Dragi Petre, novljani te vole, i žele da budeš gradonačelnik, imaš podršku moju i moje porodice. Bez euforije kad dobiejte, čeka vas veliki posao! srećno i od srca. Gabi!
Novi komentar