Đukić: Sad je svaki gol bitan

Od ogromne euforije do nevjerovatne tuge i sve to za samo šest sekundi! Crnogorski rukometaši šest sekundi prije kraja meča u Hlohovecu, nakon ,,bombe” Vuka Borozana uspjeli su da nakon 45 minuta prvi put povedu (27:26), a već viđenu pobjedu kojom bi otvorili vrata Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, ,,ukrao” nam je Tomaš Urban u posljednjoj sekundi.
Objavljeno: 04. 05. 2017 - 09:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dragan Đukić sinoć je prvi put vodio ,,lavove” na zvaničnoj utakmici, a zbog ispuštene pobjede u finišu sa dosta emocija analizirao je meč.

- Slovačka je pokazala da je sjajna reprezentacija. Odigrali su bolje nego u prva dva kola, jer su dobili mnogo sa povratkom iskusnog šutera Hruš- čaka. Ali, mislim da smo i mi pokazali karakter, posebno nakon zaostatka od pet golova. Nevjerovatna završnica, ali iako sve to djeluje nestvarno, to je realnost. Poslije ovog remija i trijumfa Švedske nad Rusijom jasno je da čak tri tima možemo da budemo u istoj situaciji zbog čega je važnost utakmice u Bijelom Polju dignuta na još veći nivo. Svaki gol u toj utakmici može biti vrijedan plasmana na Evropsko prvenstvo – istakao je Dragan Đukić, selektor Crne Gore. 

ARENA

Komentari: 0

Novi komentar