Predstavnici TUI Francuska povodom nadolazeće turističke sezone posjetili crnogorsku obalu

Predsjednik TUI Francuske, Pascal de Izaguirre, posebnim je letom stigao u Crnu Goru, u pratnji Martine Haas, direktorice marketinga i komunikacija TUI France, komercijalne direktorice Stephanie le Coz, komercijalnog direktora Transat France Alain Le Scouzecte direktora operacija i ostalih predstavnika menadžmenta kompanije.
Nakon dolaska, s više od 130 agenata uputili su se prema resortu Ruža vjetrova na Velikom Pijesku Barske rivijere, a kako bi na ovaj način obilježili početak nove turističke sezone.
Objavljeno: 05. 05. 2017 - 23:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Osim boravka kod domaćina ovog dolaska, resorta Ruže Vjetrova, u svom trodnevnom posjetu Crnoj Gori, gosti će obići i veličanstveni Kotor, te Skadarsko jezero i upoznati se s bogatom povijesnom i turističkom ponudom Crne Gore, kao jedne od najljepših destinacija Mediterana i dragulja Jadrana.

tui2

Nebo crnogorske rivijere, uz zvukove izvrsne glazbe vodećih DJ-a, mnoštvo specijalnih efekata i umjetnost plesnih skupina kao i govor predsjednika TUI Francuske, koji je ostao očaran Crnom Gorom već nakon prvog dana boravka, krasili su mnogobrojni vatreni lampioni u noći punoj ambicioznih želja upućenih novoj destinaciji i timu zaduženom ne samo za promociju već i prodaju hotela, timu koji će u narednom razdoblju ljepote destinacija Crne Gore približavati Francuskoj, Europi i cijelom svijetu.

Novi ambasadori prelijepe Crne Gore već kroz sljedeća dva dana će se vratiti svojim klijentima i započeti s radom na svojim novim pozicijama, kao promotori i ambasadori Crne Gore.

tui3

Uvaženi gosti TUI France, Transat France, Karisma menadžmenta i vlasnici hotela gospodin Jovan Lekić, Nall International te predstavnik Uprave Veletex-a Miloš Golubović u duhu novonastalih obiteljskih odnosa i timskog duha produžili su slavlje i druženje duboko u noć, radujući se produženju ljetne sezone u regiji.

Karisma Adriatic uz 3 „couples resort“  na dubrovačkoj i makarskoj rivijeri, s Wind Rose Resortom proširila je svoju all-inclusive ponudu i na „family resort“ s prestižnim Club Lookea konceptom te se posebno veseli daljnjim koracima mogućeg razvoja turističke ponude Jadrana kao dijela globalne strategije koja uključuje proširenje postojeće ponude Karisma grupacije na Jamajci i u Dominikanskoj Republici novim destinacijama u narednom periodu.

 

Komentari: 0

Novi komentar