Telekom postao Microsoft Cloud Service provajder za teritoriju Crne Gore

U skladu sa novim inicijativama, a u pravcu razvoja ICT usluga za biznis korisnike u Crnoj Gori, Crnogorski Telekom je postao Microsoft Cloud Service Provider (CSP) za teritoriju Crne Gore.
Objavljeno: 10. 05. 2017 - 09:20 Promjenite veličinu teksta: A A A
Telekom postao Microsoft Cloud Service provajder za teritoriju Crne Gore

Kako su pojasnili status CSP-a omogućava direktnu saradnju sa Microsoftom kako bi na kvalitetan način razvili i ponudili informacione siteme zasnovane na Microsoft Cloud platformi. 

To konkretno znači da smo u mogućnosti da već sada ponudimo biznis korisnicima sve proizvode na MS cloud platformi (Office 365 i Azure), ali i da prilagodimo pojedine proizvode za krajnjeg klijenta. ''Imajući u vidu da su ovakvi sistemi još uvijek na početku razvoja u Crnoj Gori, zadovoljstvo nam je što naša kompanija donosi ovu vrstu inovacije za biznis korisnike na našem tržištu. U skladu sa novim tehnologija, klijentima dajemo mogućnost da na jednom mjestu obezbijede IT infrastrukturu i internet, kao i da sve proizvode plaćaju na mjesečnom nivou za period od godinu dana, nakon kojeg mogu da raskinu ili produže ugovor u skladu sa svojim potrebama. Na taj način nema velikih investicija za potrebe IT-a, koji predstavlja osnov razvoja svakog biznisa i bez kojeg je on gotovo nemoguć'', saopšteno je iz Telekoma. 

Komentari: 0

Novi komentar