O Crnoj Gori u magazinu francuske avio-kompanije "Transavia"

Članak o Crnoj Gori objavljen je u majskom magazina francuske lou-kost kompanije „Transavia“ koja je 27. aprila uvela letove sa pariškog aerodroma „Orly“ ka Tivtu, dva puta nedjeljno, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.
Objavljeno: 10. 05. 2017 - 15:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

U magazinu „Enjoy!“ koji izlazi kvartalno i dostupan je na svim letovima ove kompanije, Crna Gora je u tekstu "Un amour de petit pays" (Ljubav male zemlje) na tri strane predstavljena kao destinacija sa raznovrsnom ponudom, koja može da zadovolji najrazličitije zahtjeve, neiskvarena masovnim turizmom, te bogate istorije u kojoj u slozi žive tri različite religije.

- Članak je objavljen kao rezultat studijske posjete francuske novinarke Kristijane Kalon od 18. do 21. aprila, koju je organizovala Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Bara i Tivta. Tom prilikom, novinarka je obišla Kotor, Perast, ostrvo Gospa od Škrpjela, Tivat, nautičko naselje „Porto Montenegro“, kao i Tivatska solila - prvi i jedini florističko-faunistički rezervat prirode u Crnoj Gori. Tokom posjete Baru imala je priliku da obiđe tamošnji Stari grad, staru maslinu, Nacionalni park „Skadarsko jezero“ i da se upozna sa ponudom crmničkih vinarija – navodi se u saopštenju NTO.

Komentari: 0

Novi komentar