Pobjeda i Societe Generale banka nagrađuju maturante i polumaturante

Dnevni list „Pobjeda“ je danas pokrenula konkurs fotografije za polumaturante i maturante, pod nazivom: „Pošalji svoj maturski selfi, osvoji iPhone sedmicu!“
Objavljeno: 12. 05. 2017 - 13:01 Promjenite veličinu teksta: A A A
Pobjeda i Societe Generale banka nagraduju maturante i polumaturante

Polumaturanti ili maturanti, koji žele da učestvuju, od danas svoje selfije mogu da šalju fejsbuk stranici Nove Pobjede: https://www.facebook.com/Nova-Pobjeda-doo-1467456013547167/ .

Uz selfi, treba da pošalju podatke: ime, prezime, odjeljenje i školu. Selfije mogu da šalju počev od petka, 12. maja, do petka, 26. maja. Selfije će Pobjeda objavljivati od 15. maja do 2. juna, svakodnevno. 

Nakon objave u Pobjedi, čitaoci mogu da glasaju na najljepšu fotografiju, tako što će u koverti na adresu: Nova Pobjeda, Ul 19. decembra br. 5 da pošalju izrezan najljepši selfi (za koji glasaju; ili da koverte ubace u označenu kutiju u holu Nove Pobjede, na istoj adresi.

U ponedjeljak, 5. juna, broje se glasovi, a objava imena pobjednika na konkursu (pošiljaoca tri naljepša selfija) je u Pobjedi, u utorak, 6. juna!

Dakle, oni koji pošalju tri selfija sa najvećim brojem glasova, dobijaju po telefon iPhone7!

Ali, to nije sve!

Svim učesnicima konkursa koji pošalju selfi, kao i svim polumaturantima i maturantima, Societe Generale banka Montenegro će, ukoliko to žele, besplatno otvoriti FUN Club paket za mlade koji je besplatan sve dok ne napune 27 godina ili zasnuju radni odnos. Paket sadrži transakcioni račun, MasterCard Debit karticu, SOGeMOBILE mobilno bankarstvo, SMS info servis, SMSConto i Uniqa kartično osiguranje.

 

 

Komentari: 0

Novi komentar