"Belgrade Waterfront Road Show" u Podgorici

Belgrade Waterfront, projekat koji na jedinstven način povezuje staro jezgro Beograda sa spektakularnom obalom srpske prijestonice, biće zvanično predstavljen crnogorskoj javnosti u srijedu, 17. i u četvrtak 18. maja u hotelu CentreVille u Podgorici.
Objavljeno: 15. 05. 2017 - 18:12 Promjenite veličinu teksta: A A A
Belgrade Waterfront Road Show u Podgorici

Posjetioci će imati priliku da saznaju sve o ovom projektu, koji se duž Save prostire na više od milion kvadratnih metara, a podrazumijeva višenamjensko okruženje,sastavljeno od stambenih, kulturnih, rekreativnih i poslovnih objekata. Ovom prilikom,posjetioci će moćida dobiju i informacije o raspoloživim stambenim, maloprodajnim i poslovnim jedinicama u okviru projekta Belgrade Waterfront.

„S obzirom da je Belgrade Waterfront već izazvao veliko interesovanje u Crnoj Gori, ali i širom regiona, odlučili smo da svima koji su zainteresovani pružimo informacije iz prve ruke. Tu smo s ciljem da omogućimo direktnu komunikaciju naših stručnjaka za nekretnine i svih zainteresovanih za novi životni stil u okvirima jedinstvenog koncepta koji podrazumijeva Belgrade Waterfront, ali i za investiranje u ovako uzbudljiv projekat u ovom dijelu svijeta“, izjavio je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfronta.

Trenutno je u toku prodaja stanova u dva stambena objekta u okviru Belgrade Waterfronta – BW Vista i BW Residences, a oba su zasnovana na novom konceptu života pored rijeke, duž obale Save. Očaravajući pogled i život u neposrednoj blizini centra grada nisu njihove jedine pogodnosti.

BW Vista je zgrada visoka 82 metra, a odlikuju je čiste, jednostavne i elegantne linije. U ponudi je 228 udobnih i modernih stanova različitih struktura, namijenjenih ljudima koji žele da investiraju pametnoi da istovremeno uživaju u otmenomstanu u srcu Beograda.

Obližnja šetališta i biciklističke staze, obdanište, restorani i prodavnice, kao i uređeni vrtovi, čine ovu stambenu višespratnicu idealnim mjestom za porodični život. U BW Residences se na 20 spratova nalazi 296 stanova različitih veličina, od dvosobnih do petosobnih.

Belgrade Waterfront, pažljivo osmišljena zajednica, sastoji se od dinamičnih komercijalnih čvorišta, stambenih objekata svjetske klase, hotela, najvećeg tržnog centra u regionu, kao i obrazovnih i zdravstvenih institucija, i predstavlja jedinstveni projekat koji prerasta u novo, prestižno jezgro gradana najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu.

Komentari: 0

Novi komentar