Demokrate: Tužioci da odgovore na pitanja

Ostavljajući po strani činjenicu da sa adrese kojoj ovim putem izražavamo solidarnost nismo dobili ni naznaku iste kada smo svi mi članovi i simpatizeri Demokrata bili izloženi brutalnim napadima, u kojima je po monstruoznosti i neistinama prednjačio onaj raširen preko pisma ogavne sadržine, a u kojem se pozivalo na linč svih nas, mi ne možemo da ostanemo nijemi na "odvažnost" postupajućeg specijalnog tužioca da kao prioritetnu donese odluku - nalog o hapšenju funkcionera i aktivista Pokreta za promjene, jednog od konstituenta Demokratskog Fronta - ocjenjuju iz Demokratske Crne Gore.
Objavljeno: 16. 05. 2017 - 20:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Dakle, mi niti smo takvi ljudi, niti smo takvi političari, da svoj odnos prema određenom subjektu u pojedinim slučajevima gradimo na osnovu brutalnih napada i neistina, koje ni dan danas ne jenjavaju iz ove političke grupacije. Ne želeći ni da jednom svojom riječju prejudiciramo ishod pomenutog postupka, nas kao profesionalce, ali što je još važnije - kao ljude, živo zanima: da li je moguće da je predmet funkcionera PZP-a uzet u razmatranje i postupanje prije nego makar desetine predmeta od izuzetne važnosti, u okviru kojih je budžetu i građanima nanijeta višemilionska šteta, a koji su otvoreni na osnovu krivičnih prijava i dostavljanja dokaza Demokrata o teškim ogrešenjima o zakone ove države u slucajevima Bazar, Carine, Delta, Limenka, Domen .me, Verige, Duvanski kombinat...?'', navodi se u saopštenju. 

Kako dodaju, tužioci bi trebali da daju odgovore na pitanja koja su im već više puta postavljana.

''Da li je moguće da je čista slučajnost to što se u ovim predmetima radnje preduzimaju neprihvatljivo sporo, tako da u mnogima čak i izviđaji traju po nekoliko godina, dok se baš na pomenutom predmetu, zbog navodnog pranja novca, odreagovalo promptno i "surovo profesionalno"?  Ovim putem pozivamo nadležne tužioce da daju odgovore na pitanja koja im je već u nekoliko navrata postavljao predsjednik Demokratske Crne Gore i da se manu političkih igrica u svojim postupanjima. Gospodo, ne dozvolite da se već sada sa visokim stepenom izvjesnosti ustvrdi kako ostvarujete rezultate samo u onim slučajevima koji ne dotiču šefa DPS-a i šefa nad šefovima organizovanih kriminalnih grupa'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 10

Mishko

16. 05. 2017 - 20:31

Ma vidji ga junosa se uzjogunio,Kaludjerovic vristi iz njega,treba drzati kisobran ispred njega kad zapijeni ...hahahaha
Prepredenko

16. 05. 2017 - 20:42

Teca Veljova pcelica. Malo brani DF, malo im krade glasove. Tuzioci pssst, ni slovo vodji Crvenih Kmera, nervirajte ga jos, malo mu fali da pukne i pokaze ko je ustvari.
Demokrate - Ruski plaćenici

16. 05. 2017 - 21:09

Ruski dolari su čudo. Demokrate brane PZP. Pri tome zaboravljaju da su ruski dolari PZP bili u funkciji terorizma u CG. Nije Željeznjak slučajno zvao Bečića u Moskvu pred izbore, nego da se uključi u krvoproliće. Sada Bečić, zbog ruskih dolara, mora da brani PZP i DF. Na kraju, Bečić kvarni politikant perfidno brani ruski terorizam u CG. Nikada on ni jedne rieči, do sada, nije kazao o planiranom ruskom terorizmu i krvoproliću u CG, kao i ulozi Mandića, Kneževića i Medojevića u tome. Bečić je prikriveni igrač GRU u CG.
Boban Bg

17. 05. 2017 - 00:44

Molim državne tužioce da ubuduće prvo pitaju Bečića koji če predmet da rade. Zna se što su prioriteti. Ono što im Beeečić kaže da treba da rade. Valjda crveni Kmeri najbolje znaju što pravosuđe treba da radi?
kiks

17. 05. 2017 - 01:02

Ma, odgovorite čovjeku na pitanja, čujete li, bre! Brzo, ekspres! Nema veze što pitanje nije iz poslaničke klupe, no sa klupe.
hit00

17. 05. 2017 - 01:06

Pa sto nekazes mali Becicu samo reci letjecemo kao metci
kiks

17. 05. 2017 - 01:12

"..šefa nad šefovima organizovanih kriminalnih grupa''. Bogami ćeš odgovarat za klevetu.I neka ćeš jer pričaš bez dokaza, samo da se priča ponavlja. E, majstore, nećeš ti daleko dogurat u politici! Mnogo nezrelo "razgovaraš". Imao si loše učitelje - Kneževića, Mandića, Radulovića, Dritana i ostale... Svi su bili jako "afirmativni".
Miqo

17. 05. 2017 - 07:49

Tako bi i vas "gospon" becicu mogli nazvati ruskim agentom u CG plaćenim dolarima. Ochigledno da ste stasali u partiji koja je formirala 7.bataljon i jurishala na tuze da pokažu Albancima , kako su tada u centru tuza govorili pedja,velizar i ostali,tj roditeljima braci i sestrama vašeg sadašnjeg podpresjednika. .
Realnost

17. 05. 2017 - 08:07

Kad ti odgovoris ko ti finansira kampanje? Koji ljudi imaju interese kroz tvoju partiju? Sto ne odgovoris na neko bitno spoljnopoliticko pitanje? Ili po tvom Crna Gora moze i bez spoljne politike? Je li to tvoj prvi korak ukinuti ministarstvo spoljnih poslova? Zasto ti partija lici na sektu propalih politicara iz Snp i DF? Je li to ta mladost nosena Gosovicem i Kaludjerovicem (starim rusiocima Crne Gore)? Ko ti trazi da i ovako sturo branis ove teroriste i ruske pudlice? I za kraj jesi li za ili protiv Lgbt parade?
milica

17. 05. 2017 - 09:07

Bečić-volonter nad volonterima, sultan umjesto sultana, pretedent na prešedničku fotelju naredne godine,....ušao 5-6 puta u svaku kuće, unio 5-6 kesa, flašu brlje, kovertu..u svakoj opštini zakupio kancelarije po 50-60 m2, tu su računi, struja voda , internet, zarade zaposlenima, propagandni materijal, marketing, performansi, savjetnici, gorivo,...VOLONTERI-BIĆE-HAHAHAHAH...mali magistar, velike ekonomije, hahahah Polako, svi dođu na red...
Novi komentar