OO SNP Ulcinj: Milić treba da podnese ostavku

OO SNP Ulcinj uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelini.
Objavljeno: 17. 05. 2017 - 09:54 Promjenite veličinu teksta: A A A
OO SNP Ulcinj: Milic treba da podnese ostavku

“Postaje indikativno ćutanje centrale  na zbivanja u našoj Partiji. Vjerujemo da je upravo takvo njihovo ponašanje i dovelo do toga da smo danas pred trećim rascijepom u poslednjih pet godina, te da još jedno cijepanje nasa Partija ne bi mogla da izdrži jer bi joj u tom slučaju prijetio nestanak sa političke scene.

Smatramo da bi to bilo loše za ukupnu političku scenu kao i za državu Crnu Goru uopšte, a bio bi grijeh i zbog svih onih koji su ovu političku partiju stvarali i ponosno nosili njenu političku ideju slobode, jednakosti, ravnopravnosti, socijalne pravde...

Mi,  članovi Glavnog odbora SNP CG iz Ulcinja, smo u kontinuitetu, na partijskim organima, ukazivali na greške rukovodstva Partije, a one su, po našem mišljenju, bile brojne. Nudili smo i rešenja koja su bila umjesna a vjerujemo da su mogla doprinijeti oporavku Partije kojoj smo dali sve što smo mogli.

Svi ti naši apeli, traženja, molbe, pisana obraćanja, bila su uzaludna. Na mnoga od naših obraćanja, umišljene veličine  koje se nalaze na čelu naše Partije, nisu nas udostojile ni odgovora.

Zbog svega navedenog i stanja u Partiji, smatramo našom moralnom obavezom da se javno oglasimo i ponovimo naše stavove koje smo zastupali na partijskim organima.  Srđan Milić treba da podnese ostavku i da na vanrednom kongresu Socijalistička narodna partija izabere novo rukovodstvo, a da rukovođenje Partijom do kongresa preuzme Vuksan Simonovic, zajedno sa predstavnicima najjačih opštinskih odbora SNP –a”, navodi se u saopštenju OO SNP Ulcinj koje potpisuju članovi  Glavnog odbora SNP Crne Gore Andrija Ćetković, Peđa Milićević, Dragana Mirović i Srđan Stojanović.

.

 

 

Komentari: 11

Bojan

17. 05. 2017 - 10:50

Umjesto da cutite i iza zatvorenih vrata resavate sveje probleme, vi to sve u javnost. Za mene je to znak da upravo vi, a i odbori koji se tako oglasise zele da partiju ugase. Rece li vas Damjanovic da ce da ugasi on svijetlo u snp? E nece.
Vasojevic

17. 05. 2017 - 13:25

A sta ako nema efekta da se kaze iza zatvorenih vrata, jer neko to ne zeli da cuje sto je opstepoznata stvar.Sa 16 mandata na 3 je jedna od tih opstepoznatih stvari.I terba da se ćuti da javnost ne zna, nego iza zatvorneih vrata.Čemu onda javnost, čemu mediij, čemui i ovaj portal,i kad moze u kuloarima sve da se zavrsi i kaze.Grijesis Bojane!
Bitan

17. 05. 2017 - 13:32

Ne radi se ovdje o " gašenju svijetla"...vec o jedno "tupom sagledavanju "situacije od strane jednog covjeka...koji bi se valjda posle ovolikih prozivki od strane opštinskih odbora oglasio... a ne po ko zna koji put .....po dobro znanom modelu se povukao i posmatra sa strane situaciju dok mu se sunovracuje partija ...onome koji i nije baš tako vispren ova je situacija tako očita. ..p.s ako je cilj da sistematskii gasi partiju tu se pokazao i više nego dobar strateg...ali sta bi on tek sa državom radio da mu je moglo biti...on se " zacimentirao" u partiji. ..a sta bi u državi radio neću ni da zamišljam. ...vrlo ...vrlo ..los menadzer...jos malo politička istorija...
Dragan

17. 05. 2017 - 10:53

Ko je najmoralniji neka prvi baci kamen. A gdje ste onda vi krenuli?
Jovanka

17. 05. 2017 - 11:15

Treba Milic sve vas da otpusti, pa kroz narod da cuje ko sto o vama prica, a onda da druge ljude bira. Na dzadu se ne moze izac a da se svasta ne cuje o pojedincima, pa ih evo blago majci svi na portale se razleceli da recu koju protiv Milica. Pogledajte drugovi u ogledalo malo. Cudna stvar, al istinu govori.
BA

17. 05. 2017 - 12:50

Pa izabrali ste Milica prije dvije i po gopdine i to ubedljivom vecinom na Kongresu.Sad trpite posledice vase odluke.
Vasojevic

17. 05. 2017 - 13:18

Milic je odlican, ne dirajte ga.Uradio je ono sto je rijetko ko uradio.Sveo je partiju sa 16 mandata na 3 i nece dati ostavku dok stvari ne dovede do nule. Izdrzi Milicu, nedaj se!
Saopstenje za medije

17. 05. 2017 - 13:33

Naravno da je odlican I necemo ga mijenjat!
Momčilo,Pljevlja

17. 05. 2017 - 14:09

Aferim Vaso
Bojan

17. 05. 2017 - 14:42

Dobro znas kao i ja da ovo nije uradio Milic. Od kongresa neki ljudi traze ovaj epilog. Njima na cast. A Milic ce opet podic partiju, na zalost mnogih.
To je

17. 05. 2017 - 14:30

Smijenite ga i neka se časni članovi, koji su bili zavedeni, vrate korijenima, svojoj partiji - DPS-u iz koje se ova izdvojila u vrijeme Momira i Peđe Bulatovića.
Novi komentar