Ljuljđuraj: Priča o ostavci Milića je ranije završena

Priča o ostavci predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) Srđana Milića je završena, jer su stranački organi već jednom odlučivali o tom pitanju, saopštio je član Glavnog odbora Kolja Ljujđuraj.
Objavljeno: 17. 05. 2017 - 14:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je kazao da nijesu slučajni napadi na SNP i rukovodstvo partije, posebno nakon što je stranka dala značajan doprinos razvlašćivanju Demokratske partije socijalista u još jednoj primorskoj opštini.

Prema njegovim riječima, oni koji sada traže ostavku Milića nijesu imali hrabrosti da to pitanje pokrenu na sjednici Glavnom odbora, iako su tako nešto i ranije bučno medijski najavljivali.

"Podsjećam da je zato Milić sam postavio pitanje svog povjerenja i dobio ubjedljivu podršku Glavnog odbora. Dakle, ta priča je završena, jer su stranački organi već jednom odlučivali o tom pitanju", rekao je Ljujđuraj.

Kako je naveo, sada ponovo, rukovodstvo partije većinom napadaju oni koji su imali najviše koristi od SNP-a. 

"Želim da vjerujem da će i kod njih preovladati razum i da će se okaniti namjere da nanesu štetu vlastitoj partiji. To posebno neće moći oni koji su se drznuli da otmu poslanički mandat SNP-a, jer kada su to već uradili onda je jasno da nikada srcem nijesu pripadali našoj partiji", poručio je Ljuljđuraj.

Komentari: 2

Jovan

17. 05. 2017 - 14:17

Naravno da nece podnijeti ostavku. Sve osim zilavog drzanja za fotelju bilo bi veliko iznenadjenje.
Branka

18. 05. 2017 - 08:13

Kako si promijenio misljenje a po hodnicima SNP si pricao protiv Milica i kako sa platom ne mozes da drzis familiju dok se on i oni oko njega bogate. Sta bi sa tobom Kolja???
Novi komentar