Restoran na Crnom jezeru biće završen do 24. juna

Nacionalni parkovi Crne Gore nastavljaju rekonstrukciju nacionalnog restorana „Crno jezero“ u NP Durmitor, nakon što je zaključen Ugovor o Javnoj nabavci radova na izgradnji i opremanju restorana na Crnom jezeru i opremanju njegove kuhinje.
Objavljeno: 17. 05. 2017 - 20:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz Nacionalnih parkova ističu da su tu proceduru sproveli prema Zakonu o javnim nabavkama, i prije dva dana potpisali ugovor o izvođenju radova sa najpovoljnijim ponuđačem.

- Drugom fazom rekonstrukcije restorana predviđeni su građevinsko-zanatski radovi, kao i radovi na instalaciji elektro i vodovodne infrastrukture (Ivan do - Restoran), te radovi na instalaciji termotehničke i kanalizacione infrastrukture. Rok za izvođenje radova je 40 dana od dana zaključivanja Ugovora - preciziraju iz NPCG, što znači da bi restoran trebalo da bude završen do 24. juna.

Iz ovog javnog preduzeća takođe ističu da će radovi na rekonstrukciji restorana „Crno jezero“ biti vođeni u skladu sa svim ekološkim standardima i principima kada je riječ o izradnji objekta u zaštićenom prirodnom području.

- Menadžment JPNPCG i Uprava NP Durmitor uvjereni su da će se radovi na rekonstrukciji restorana „Crno jezero“ odvijati planiranom dinamikom, kao i da će svi posjetioci i ljubitelji prirode biti u prilici da, pored prirodnih ljepota i vrijednosti ovoga Parka, uživaju u novom rekonstruisanom nacionalnom restoranu. Stavljanjem u funkciju nacionalnog restorana „Crno jezero“, Nacionalni parkovi Crne Gore obogatiće  turističku ponudu NP Durmitor - zaključuju iz Nacionalnih parkova.

Komentari: 0

Novi komentar