Inter traži trenera - nova meta tvorac Monakovog čuda

Interova potraga za novim trenerom se sada seli u smjeru Francuske. Nakon što su Nerazuri izvisili u pokušajima da dovedu prve želje poput Simeonea ili Kontea, okrenuli su se manje teškom rješenjima, a sada je meta Leonardo Žardim.
Objavljeno: 18. 05. 2017 - 10:30 Promjenite veličinu teksta: A A A
Inter trazi trenera - nova meta tvorac Monakovog cuda

Portugalac je ove sezone napravio čudo u Monaku. Osvojio je titulu, došao do polufinala Lige šampiona, lansirao nekoliko mladih igrača koji će napuniti klupsku kasu i uz sve to je njegova ekipa igrala spektakularan fudbal.

Žardima zastupa moćni Žorž Mendeš koji je u posljednje vrijeme počeo da gradi sve bliže odnose sa Interom. Tačnije, oni su ga zamolili za pomoć, direktor Auzilio je pod pritiskom i zatražio je od Mendeša da mu pomogne kako bi se izbjegla još jedna katastrofalna sezona. Superagent je spreman na male ustupke i pokušaće da nagovori Žardima da pređe u Inter, ali to će značiti i da milanski klub mora da promijeni ponašanje i pokaže strpljenje za trenera.

Dolazak trenera bi sasvim sigurno povukao i dolazak nekih Mendešovih klijenata među fudbalerima. Spekuliše se da bi Mendeš mogao u Inter da dovede i Pepea koji neće produžiti ugpovor sa Realom. Stara Interova želja je još jedan Mendešov štićenik - Anhel di Marija. Međutim, to je malo vjerovatna opcija…

Komentari: 0

Novi komentar