Predstavljanje kandidature crnogorskih liberala za punopravno članstvo u Liberalnoj Internacionali

Liberalna partija Crne Gore učestvuje na Kongresu Liberalne Internacionale Jubilarni 70. kongres najveće i najmoćnije političke asocijacije liberala na svijetu održava se u Andori od 18. do 21. maja. Kongres će okupiti preko 200 delegacija i lidera svih liberalnih partija svijeta.
Objavljeno: 18. 05. 2017 - 11:24 Promjenite veličinu teksta: A A A
Predstavljanje kandidature crnogorskih liberala za punopravno clanstvo u Liberalnoj Internacionali

Predsjednik LP Andrija Popović predstaviće u Andori kandidaturu crnogorskih liberala za punopravno članstvo u Liberalnoj Internacionali koje bi Kongres, nakon što je LP bila pridruženi član, trebao da potvrdi.

Oni će promovisati novi liberalni put i politiku za sve narode i građane svijeta kroz novi politički manifest koji prepoznaje potrebe i interese svih država iz koje članice dolaze, pa i Crne Gre. Novi program liberala utemeljen je na nekoliko ključnih principa, stalni napredak čovječanstva, siguran i bezbijedan svijet i život svih ljudi, jednake mogućnosti za napredovanje i sreću svima, a posebno se odnosi na oblasti ljudskih prava, obrazovanja, zdravstva i preduzetništva.

Komentari: 5

Bokelj

18. 05. 2017 - 12:11

Aok.
HN

18. 05. 2017 - 12:46

Hmm, DPS u Liberallnu Internacionalu? Dali je ova informacija provjerena?
dragan.pv

18. 05. 2017 - 13:45

Popovicu ti bi trebao znati da tamo u Liberalnoj internacionali sjede ozbiljni ljudi i intelektualci koji nijesu naivni.Oni dobro znaju koja je vasa misija bila i za cije interese ste se i osnovali i radili. Tamo mogu biti samo casni Liberali kao sto je bio LSCG i Slavko Perovic. Vi nikada nemozete biti nosioci liberalne ideje jer ste izdajnici i podanici.
Malo preciznije

18. 05. 2017 - 19:17

Izdajnici cega? Ove drzave? Zato sto nisu stali zajedno sa DF-om? izdajnici proevropskih integracija ili demokratije? Zato sto nisu sluzili Zeljeznjaku ? Da vama sto znace renomirane institucije u svijetu prihvatili bi ocjene OEBS, EU, NATO, US o recimo prethodnim izborima ili o ocjeni dogadjaja u oktobru. Ne vama je bliza istina Zeljeznjaka i cetnika iz DF-a. Ko je ovdje izdajnik ? Sto si ocekivao da ce Liberali dovesti oko 80% prosrpske i proruske opozicija na vlast?Za koju godinu cete pricati da je Perovic nosio kokardu da bi vam se uklopilo u trenutne dnavnopoliticke potrebe. Ajde malo razmisli prije no sto pocnes da izpaljujes besmislenosti.
Racio

18. 05. 2017 - 19:20

Sve najbolje ovoj stranci, koja je odbila redefinisanje patriotizma prihvacenog od recimo SDP kao servislnost i logistika razularenog srpskog nacionalizma iz DF-a i njihovih patrona iz Rusije. Na kraju krajeva, to moze bit patriotizam, ali prema drugoj zemlji. Da je politicki protivnik DF-a i onih iza njih sam Musolini ili general Franko, dobro bi razmislio za koga bi bio, a ne DPS. Smjenjivost vlast da ali ne sa tri puta gorim
Novi komentar