Kompanija „Sixt Rent a Car“ otvorila novu poslovnicu

Kompanija „Sixt Rent a Car“, danas je u Podgorici, na Trgu Golootočkih žrtava, otvorila još jednu svoju poslovnicu. Svečanim činom otvaranja u prisustvu brojnih gostiju iz Crne Gore i regiona, ozvaničen je rad šeste po redu poslovnice u Crnoj Gori, koja posluje pod imenom ove renomirane svjetske rent a car kompanije.
Objavljeno: 18. 05. 2017 - 15:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Sixt Rent a Car“,  jedna od vodećih svjetskih rent a car kompanija,  pozicionirana  je u 118 zemalja širom sveta i  domaći pravni subjekt AAA –1  RENT sa sjedištem u Tivtu, u  Crnoj Gori uspješno posluje dugih devet godina, u okviru grupacije AAA-1 rent Srbija, Crna Gora i Bosna.

Poslovnice Sixta se nalaze u Herceg Novom, Porto Montenegru, Budvi, Aerodromima Podgorica i Tivat.

„Pored  usluga najma vozila, od malih gradskih automobila, preko kompakt vozila, pa sve do limuzina i vanova, kompanija se uspješno poziconira i u domenu Full Servis leasinga ili dugoročnog zakupa vozila. Za sve pravne subjekte u Crnoj Gori, koji žele da na jedan jednostavan i siguran način, bez izlaganja troškovima, obnove ili nabave svoju flotu sigurna adresa je Sixt rent a car. U želji da se to uspješnije pozicinira na ovom veoma važnom tržištu, „Sixt Rent a Car ima saradnju sa svom turistickom privredom, daje svoj puni doprinos cjelokupnom imidzu Crne Gore kao turisticke destinacije“, saopšteno je iz kompanije.

 

Komentari: 0

Novi komentar