Janović čestitao Mitroviću titulu najboljeg trenera Francuske

Ministar sporta Nikola Janović čestitao je titulu najboljeg trenera Francuske Podgoričaninu Zvezdanu Mitroviću, koji je sa košarkašima Monaka osvojio 1. mjesto Pro A lige, trofej u Liders kupu i 3. mjesto u FIBA Ligi šampiona.
Objavljeno: 19. 05. 2017 - 09:04 Promjenite veličinu teksta: A A A
Janovic cestitao Mitrovicu titulu najboljeg trenera Francuske

„Vi ste  još jedan u nizu vrhunskih crnogorskih sportskih pregalaca svjetskog glasa koji nas, kao najbolji ambasador Crne Gore, reprezentuje u svjetlu nadarene sportske nacije, prenoseći iskustvo stečeno na domaćem terenu.

Smatram da je ovo jedan od najljepših poklona koji je crnogorski sport  mogao dobiti za Dan nezavisnosti i da je to najbolja potvrda da Crna Gora i njeni sportisti i na ovom polju  osvajaju najznačajnije bitke koje, kroz vrijeme i na svim meridijanima, pokazuju njene vrijednosti predodređene na vječno trajanje.

U to ime, želim Vam svako dobro u životu i puno uspjeha u daljem radu, uz nadu da ćete svaku narednu sezonu krunisati najprestižnijim priznanjima“ – naveo je ministar sporta Nikola Janović u čestitki Zvezdanu Mitroviću.

Komentari: 1

80624

19. 05. 2017 - 11:45

Svaka čast i sve čestitke Zvezdanu Mitroviću. Ali ova čestitka je najblaže-presmiješna! Zašto se sve politizuje? Poklon za Dan nezavisnosti? Ima li ovoga iđe na svijetu? Pa ambasadori, pa nadarena sportska nacija, pa osvajaju (?) najznačajnije bitke, pa vječno trejanje!!! Mjera. Mjera je u pitanju.a to mnogo govori...
Novi komentar