Urgentni centar KCCG dobija nove podove

Adaptacija podova u Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore počeće 21. maja, a planirano je da radovi budu završeni za sedam dana, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.
Objavljeno: 19. 05. 2017 - 09:29 Promjenite veličinu teksta: A A A
Urgentni centar KCCG dobija nove podove

Projekat se realizuje zahvaljujući donaciji Turske agencije za međunarodni razvoj i koordinaciju (TIKA) KCCG.

"Urgentni centar je jedna od najoperećenijih organizacionih jedinica naše ustanove sa velikom frekvencijom pacijenata i njihovih pratilaca. U prethodna četiri mjeseca za medicinsku pomoć obratilo se preko 24.000 pacijenata ili u prosjeku preko 200 pacijenata dnevno. Ovaj podatak dovoljno govori o neophodnosti stalnog ulaganja u Urgentni centar, naročito zbog činjenice da medicinsko osoblje mora imati adekvatne uslove da brzo interveniše u zbrinjavanju svih, naročito životno ugroženih pacijenata", saopšteno je iz KCCG.

Iz KCCG su apelovali na građane koji u toku izvođenja radova, bilo kao pacijenti ili njihovi pratioci, budu imali potrebu da borave u Urgentnom centru, da imaju strpljenja i razumijevanja.

Komentari: 1

Haos

19. 05. 2017 - 11:43

A tih 200 pacijenata na dan je unistilo podove ko da tamo idu da kopaju?! Bolje da osoblje osposobite da budu ljubazniji i da se ne ponasaju ko da im pacijenti namjerno dolaze da ne mogu ni kafu da popiju na mir.
Novi komentar