CŽI: Noćni voz Beograd-Bar će saobraćati od 16.juna

Kako Centar za željeznička istraživanja saznaje, postignut je dogovor između predstavnika ŽPCG i Srbija voza i ovaj voz će saobraćati pomoćnim prevoznim putem od 16.06.2017.god. Kako se očekuje da se remont dijela pruge završi do 15.07.2017.god. od tada bi svi vozovi saobraćali redovnim prevoznim putem.
Objavljeno: 19. 05. 2017 - 11:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pregovori su intezivirani sa predstavnicima Srbija voza,  dolaskom novog  predsjednika Odbora direktora ŽPCG Elmedina Mucevića i izvršnog direktora Predraga Popovića, tvrde iz CŽI.

„CŽI daje podršku novoimenovanom predsjedniku Odbora direktora g-dinu Muceviću i izvršnom direktoru g-dinu Popoviću, da istraju na putu oporavka ŽPCG a prije svega kroz dosljedno poštovanje željezničkih propisa, poboljšaju radne discipline i ozdravljenju loših međuljudskih odnosa“, pišu oni u saopštenju.

Poslije više od 40 godina redovnog saobraćaja na relaciji BR-BG-BR, u decembru prošle godine je ukinut noćni voz koji je prevozio najveći broj putnika. Razlog ukudanja ovog voza je bio zbog remont dijela pruge kroz Srbiju.

Komentari: 0

Novi komentar