TUI Rusija zainteresovana za saradnju s Vladom

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović sastao se sa izvršnim direktorom TUI Rusija Tarasom Demurom, generalnim menadžerom za Crnu Goru i Hrvatsku Sinanom Acarom, te Danicom Kažanegrom iz Turističke agencije „Gulliver“ koja je partner TUI Rusije u Crnoj Gori. Sastanku je prisustvovao i Igor Jovović, ambasador Crne Gore u Rusiji.
Objavljeno: 19. 05. 2017 - 13:31 Promjenite veličinu teksta: A A A
TUI Rusija zainteresovana za saradnju s Vladom

Kako se navodi u saopštenju iz Ministarstva održivot razvoja i turizma, Radulović tokom sastanka podsjetio da gotovo četvrtinu inostranih turista koji posjećuju Crnu Goru čine ruski turisti, te da se taj broj povećava iz godine u godinu. On zato očekuje važan iskorak u pogledu rasta broja turista, budući da su i druge TUI grupacije iskazale interesovanje za Crnu Goru, najavom zakupa hotela u našoj zemlji. Dalje je izrazio zadovoljstvo povodom povratka TUI-a u našu zemlju, koji je nekada bio najveći turoperator u Crnoj Gori.

- Predstavnici TUI Rusija prezentovali su svoje poslovne aktivnostii potvrdili zainteresovanost turista sa ovog tržišta za turističku ponudu Crne Gore. Kako su istakli, Crna Gora je već par godina uvrštena u njihovu ponudu, te u narednom periodu planiraju aktivnosti koje bi rezultirale povećanjem broja posjeta ruskih turista našoj zemlji. Oni su ministru Raduloviću predstavili inicijativu za uspostavljanje saradnje između TUI Rusija i Vlade. Ministar Radulović izrazio je zadovoljstvo navedenom inicijativom, te od predstavnika TUI Rusija zatražio potencijalne koncepte i predloge modela za nastavak saradnje - stoji u saopštenju resornog Ministarstva.

Komentari: 0

Novi komentar