Hipotekarna banka: Mileni Vuković glavna nagrada

U okviru nagrađivanja Hipotekarne banke ‘Karticu provuci – putovanje izvuci’, najveći broj transakcija VISA karticom Hipotekarne banke u periodu od 18. aprila do 17. maja ostvarila je Milena Vuković. Njoj će biti uručen vaučer za putovanje po sopstvenoj želji u vrijednosti od 1.000 eura, kao i Visa gift kartica sa uplaćenih 500 € za trošenje po sopstvenom nahođenju. Prethodno su vaučer i Visa gift karticu dobili i Haris Bero i Dragica Boljević iz Podgorice.
Objavljeno: 19. 05. 2017 - 13:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Hipotekarna banka  je u okviru nagrađivanja ‘Karticu provuci – putovanje izvuci’ obezbijedila i deset dodatnih nagrada, Visa gift kartica sa uplaćenih 100 eura, za najveći broj transakcija u periodu 18. aprila do 17. maja (izuzimajući dobitnike tri glavne nagrade), a dobitnici su:  VOLKOV MARKO, ĐUROVIĆ NEBOJŠA, MAŠKOVIĆ MIROSLAV, ŠOĆ FILIP, ĐURKOVIĆ MILJAN, TODOROVIĆ DUŠAN, ČANOVIĆ IVAN, BABAČA ADMIR, MATVEEV DMITRIY i MAKSIMOVIĆ BORIS.           

Da podsjetimo, Hipotekarna banka je nagradila svoje klijente, fizička lica, koji su korisnici VISA kartica: Relax, Sprint, Gift, Classic i Gold a koji su u periodu od 18. aprila do 18. maja ostvarili najveći broj transakcija (kupovina) ovim karticama u tri zadata intervala.

Klijent Hipotekarne banke koja je ostvarila najveći broj transakcija u periodu od 18. aprila do 7. maja, Dragica Boljević iz Podgorice, prilikom preuzimanja nagrade izjavila je: ‘’Nagrada je divna. Mogu reći da je došla u prave ruke, jer ja uživam u putovanjima i mnogo volim da putujem. Zahvaljujem banci što mi je dala šansu da osvojim ovu prelijepu nagradu i ponosna sam na sebe što sam uspjela’’. 

Komentari: 0

Novi komentar