Zlatičaninu, Čekaju i Šunjeviću pritvor do 30 dana

Davoru Zlatičaninu (24), Gledisu Čekaju (34) i Đorđiju Šunjeviću (54) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su redaru Demokratskog fronta Dejanu Gojkoviću nanijeli teške tjelesne povrede.
Objavljeno: 19. 06. 2017 - 06:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Odluku je donio sudija za istragu Osnovnog suda Miladin Pejović. Prema riječima branioca trojice osumnjičenih, advokata Lazara Akovića, njegovim klijentima je pritvor određen zbog mogućeg uticaja na svjedoke. On je najavio da će podnijeti žalbu na ovakvu odluku suda. Aković je ranije istakao da incidentna situacija koja se dogodila nema političku pozadinu.

Verbalni sukob, a potom i tuča desili su se u četrvrtak u 14.30 časova na uglu Hercegovačke i Njegoševe ulice. Obračun se nastavio i u krugu Kliničkog centra gdje je Nikezić došao da zatraži medicinsku pomoć zbog povreda nastalih u centru grada. Nakon incidenta uhapšeni su Zlatičanin, Čekaj, Šunjević, koji su, kako se sumnja, u tuči učestvovali sa jedne strane, i Gojković i Nikezić na drugoj strani.

Gojković i Nikezić su nakon saslušanja pušteni na slobodu. Povod za izbijanje sukoba, kako je Pobjeda objavila, bio je kada su redari DF-a Gojković i Nikezić u centru grada dobacivali Zlatičaninu, Čekaju i Šunjeviću: „Đe ste, Vračani“. Bilo je i dobacivanja određenih pogrdnih riječi na račun mjesta (Vraka, Albanija) iz kojeg su Zlatičanin, Šunjević i Nikezić prije više od dvije i po decenije došli u Crnu Goru.

Pobjeda

Komentari: 5

m

19. 06. 2017 - 09:35

A zašto pritvor ? Pa oni su heroji.
pritvor

19. 06. 2017 - 09:41

Pa zato sto su heroji . Vazda su heroji bili zatvarani . Mora neko da hrani spuske krave i krmace.
@

19. 06. 2017 - 10:48

sam sebe je povrijedio lomeci mu mercedesa.Ovako su devedesetih Srbi ulazili u Vukovar Knin Dubrovnik itd itd i kukali kako su zrtve terora.Sramno je da ljudi mjesec dana leze u pritvor posebno poslije priznanja pokreta UJEDINJENJE.Ali kako god SRPSKA POSLA
Kad djavo ne da mira

19. 06. 2017 - 09:51

Mjesto da se sad na ovu vrelinu kuplju na skadarsko jezero il u Sutomore mjeseca dana znojenja u prdekanu . Tako im i treba kad ne mogu mirno dzadom prod da ne diraju bracu Srbi !
cekaj mori

19. 06. 2017 - 10:58

E kad to odsluze da skupe pare za novi prst srednjak sto su polomili onom Kucu .
Novi komentar