Prva banka: Konjević iznio neistine, MA nam nije vratio kredit

Izražavamo čuđenje da Raško Konjević, potpredsjednik SDP-a, podmeće javnosti Crne Gore u potpunosti neutemeljene, proizvoljne i neistinite podatke o navodnom vraćanju kredita Montenegro erlajnsa Prvoj banci CG iz sredstava državne pomoći - poručuju iz Prve banke Crne Gore.
Objavljeno: 19. 06. 2017 - 16:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Odgovorno tvrdimo da Montenegro erlajns nije nijedan jedini euro iz sredstava državne pomoći upotrijebio za otplatu kredita kod Prve banke CG. Štaviše, Prva banka CG je spremna da svim relevantnim državnim organima odmah stavi na raspolaganje svu dokumentaciju kojom se to potvrđuje'', navodi se u saopštenju.

Kako dodaju navodi koje je danas iznio, potpredsjednik Socijaldemokratske partije, Raško Konjević, su neistine koje govore o ''ispadima njegove stranke''.

''Flagrantne neistine koje gospodin Konjević nonšalantno iznosi ni ne trudeći se da javnosti Crne Gore predoči ikakav dokaz, govore u prilog činjenici da sredstva nijesu iskorištena za vraćanje kredita, a da je današnji njegov nastup motivisan samo i isključivo dnevno-političkim ispadima njegove stranke'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 6

Sta je ovo

19. 06. 2017 - 17:10

Otkud vama da ocjenjujete sta je ispad stranke???? Jeste li vi politicka organizacija ili Banka?? SRAMOTA. Ko li vam je PR pa vas tako savjetuje... Nijedan normalan biznis se nikada ne zamjera subjektivnim stavovima o partijama jer to nije njegova zona djelovanja. Ovo samo u CG ima
hit00

19. 06. 2017 - 18:04

Ne uznemiravajte se ko jos vjeruje SDP-u
Boban Bg

19. 06. 2017 - 18:24

To je jedina politika opozicije. Valjanje u blatu. Padne li im nekad na pamet da pokažu što oni znaju, a ne samo da izmišljanjem afera i kriminalizacijom države drugoga ocrnjuju. Ako ne znam što da ponudim onda ću da nagrdim protivnika.
Mrbeen

19. 06. 2017 - 19:00

Ja koliko razumijem Konjevica, odje ej aksenat na nezakonuto datu pomoc gospodo iz PB. Nije mi jasno sta vi ima da demantujete hahahah. Prvi * onaj * vice * drzite * onoga * :)
Prust

19. 06. 2017 - 19:45

Na sud,na sud,odma da vidimo ko zbori istinu,,,,,,ojhaaaaa......pocelo je bice interesantno!!!
Jopet

19. 06. 2017 - 21:09

Jopet zamjena teza. Koliko sam ja čuo, a čuo sam dobro, osnovni problem je davanje pomoći. O tome se Konjević decidno izjasnio i argumentovano tražio od specijalnog da reaguje, tj. ispita o čemu se radi. Tek, nakon toga on je usput saopštio, uz ogradu, naglašavajući da je prema njegovoj informaciji, tim sradstvima vraćen kredit Prvoj banci. A to znači da njegova informacija može, ali ne mora biti tačna.Zavisi od izvora. Dakle, sporno je davanje pomoći, a ovo drugo je potpuno nevažno. Ali mi u Crnoj nam Gori, odmah nevažno izbačimo u prvi plan, kako bi se važno zaboravilo. Ako je u ičemu istranirana ova vlast i njeni sateliti i medijski poslušnici, onda je istrenirana u tome da zamijeni teze.
Novi komentar