Šest crnogorskih džudo klubova traži ostavke predsjednika Bečanovića i nacionalnog trenera!

Šest crnogorskih džudo klubova zatražilo je zakazivanje Skupštine i ostavke predsjednika Džudo saveza Dragomira Bečanovića i nacionalnog trenera Georgi Petrova.
Objavljeno: 04. 07. 2017 - 14:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Smjenu Bečanovića i Petrova zatražili su nikšićki klubovi Akedemik i Straševina, Arso Milić, Budućnost i Kodokan iz Podgorice i rožajski Ibar.

Klubovi su najavili da će ukoliko predsjednik i nacionalni trener ne podnesu ostavke u roku od deset dana doći ispred Ministarstva sporta sa svojim članovima.

"Pozivamo Bečanovića i Petrova da u roku od deset dana sazovu Skupštinu i na njoj podnesu ostavku. Na istoj sjednici predstavićemo platformu daljeg rada Džudo saveza Crne Gore i predložiti novog predsednika i nacionalnog trenera. Platforma će biti u skladu sa svjetskim i evropskim pravilima", piše u saopštenju klubova.

Navodi se da će, ukoliko ne bude prihvaćen njihov predlog, od ministra sporta Nikole Janovića zatražiti da spriječi,kako su kazali, dalje uništavanje džudo sporta u Crnoj Gori.

"O našim namjerama pismeno smo upoznali i ministra sporta, od kojeg očekujemo da primi predstavnike džudo klubova, koji bi mu lično iznijeli sve probleme sa kojim se susreću džudo klubovi u Crnoj Gori zbog lošeg rada predsjednika Džudo saveza i nacionalnog trenera", piše u saopštenju.

Klubovi su najavili da će, ukoliko se ni tada ne budu prihvatili njihovi predlozi, ići u radikalniju borbu za džudo sport u Crnoj Gori

Komentari: 1

Pop

04. 07. 2017 - 16:08

Mislim da zdravo nista nema u tom sportu kod nas.na zalost,losi klubovi,nema trenera,katastrofalni odnosi izmedju ljudi...
Novi komentar