DPS: Krapović teatar ''Za manje od tri groša''

Prethodnih dana osim programa Grada teatra u prilici smo bili da pratimo i loše koncipiran program „Krapović teatra“. U glavnim ulogama su konstituenti odlazeće vlasti koji vjeruju da ubjedljivo igraju svoje uloge, a kao reditelj i pisac potpisuje se Dragan Krapović. No, izgleda da Krapoviću scenario ne ide baš od ruke - poručuju iz Demokratske partije socijalista.
Objavljeno: 17. 07. 2017 - 10:44 Promjenite veličinu teksta: A A A
DPS: Krapovic teatar Za manje od tri grosa

''Da krenemo od jučerašnjeg komada pod nazivom „Grad propada, mi se kupamo i baš nam je svježe“, gdje su glumci htjeli da izvedu puč na dio plaže koji koristi Aman resorts. Kako se pokazalo, nijesu uspjeli ni da se valjano raspakuju morali su nazad. Cilj predstave bio je da pokažu kako se bore za opšte dobro, pa umjesto da počnu od običnog čovjeka koji treba da je u fokusu svih organa vlasti, počeli su od zakupljene plaže. Piše Krapović i da je spreman za nove izbore, piše i besjedi iako u besjedu ni sam ne vjeruje. Nikako ne možemo da zaobidjemo ni predstavu Krapović teatra „Motorom dolazim na posao, a parking van radnog vremena je prazan'', navodi se u saopštenju. 

Kako iz DPS-a smatraju dok se Krapović slika na svom motoru ispred zgrade opštine, parking je nakon završenog radnog vremena i tokom vikenda prazan. 

''Opštinski automobilikoristese zatrke, odlazak do velikihtržnihcentara u zemljiilipakobilazakfamilije u inostranstvu, konkretno u poslednjemslučajuodlazak do Lazarevcaautomobilomregistarskihoznaka BD CG 008. Ciljsvegaovogašto radi Krapović teatar je da se sa ozbiljnih izazova pred kojima se nalazi opština Budva, pažnja usmjeri na nešto poptuno nebitno. Besjedi Krapović i kako je puno uradio u proteklom periodu, besjedi neistine jer uradio ništa nije. Prilikom preuzimanja vlasti na opštinskom računu sačekalo ga je milion eura a gotovo polovinu duga opštine uspio je da vratitadašnjipredsjednikdrSrdjaPopovićkadasu i sveobavezeservisiranenavrijeme. BesjediKrapović i o rezultatima, a jedini rezultat je privremena rasvjeta koju je postavio na već završen posao spajanja dva bulevara na ulazu u Budvu. Krapović se danaskune u Sea dance a do juče je bio protivodržavanjaistogteobećavaonjegovoukidanje pod izgovoromda je štetanzaBudvu'', ističe se u saopštenju.

Iz DPS-a smatraju da je sve ovo ''loš scenario koji prikriva neispunjena obećanja''

''Misli loš scenarista kakoće sugradjani postati ravnodušni na data, a neispunjena obećanja, na nestručnost, neprofesionalizam, nepotizam i podjele koje su se uvukle u svaku poru lokalne uprave i koje kao tumor zahvataju čitavu Budvu. Pitamološegscenaristui šta je salicima kojima je inspekcija zabranila rad još u maju zbog neispunjavanja uslova za obavljanje svojih poslova?  U prilogu dostavljamo i zapisnik o izvršenom vanrednom inspekcijskom pregledu u kome se navodi da većina javnih funkcionera u Budvi nema školsku spremu, radno iskustvo niti položen državni ispit. Postavlja se pitanje, hoće li loš scenarista otkloniti nepravilnosti ili će uslijediti još jedna loša predstava Krapović teatra koja ne vrijedi ni tri groša'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 6

Nova BUDVA

17. 07. 2017 - 11:47

Budvu treba da predvodi DPS i sve ostale CRNOGORSKE PARRIJE koji zajedno mogu BUDVI da udahnu novi zivot i da ovaj grad bude ono sto je odavno trebao biti metropola turizmam Sada svako zna sto mogu i ove prosrpske partije predvođene najgorim od svih DEMOKRATAMA jer kriminalci,sankeri,konobari i ostali nisu dorasli da upravljaju gradom i to su u kratkom vremenu dokazali zato novi izbori i nova vlast u Budvi.
Procisceni DPS BUDVA

17. 07. 2017 - 12:25

Novi procisceni DPS treba BUDVI koji ce se ograditi od lopova,zauvjek se odreci preletaca iz svojih redova koji i dan danas rade za ove odlazece,spijuna i ulizica... Samo takav DPS treba BUDVI ako dokazete da ste sve lose odstranili svi ce vam ukazati povjerenje.
U PAMET SE SRĐA

17. 07. 2017 - 12:29

Ako iz partije ne odstranis sve ono lose nemas cemu da se nadas,zato dobro razmisli sa kim ces naprijed od kadrova. Okupi postene,strucne,odgovorne i pozrtvovane osobe i sa njima uz pomoc drugih partija koje zele Budvi a ne sebi dobro povedi ovaj grad sigurnim korakom naprijed ka svjeckoj metropoli...
Aco

17. 07. 2017 - 14:07

Treba biti DPS pa kritikovati bilo koga u Budvi...Nakon pohare koju je napravio otac partije,jos uvijek uvaženi član, sa svojom kriminalnom organizacijom,mora se biti baš debelog obraza pa bilo kome,bilo šta spočitati...Ili,možda boli što nije rečeno da je broj gostiju 602%viši od prošlogodišnjeg,što je bila praksa svih proteklih godina,kada se pljačkalo i šakom i kapom...Nebitan je Krapović ili bilo koji drugi iz sadašnje garniture,bitno je pomankanje stida onih koji bi se morali crvenjeti dok su živi.
Lea

18. 07. 2017 - 01:30

Trenutno je najbitniji Krapovic.Ali,avaj...on i sva ta neobrazovana buljumenta,koja trenutno vodi Budvu, nema kapaciteta ni za sta,sem da pljuje DPS.Sve drugo im je strano.Za pomanjkanje stida-vidjecemo.
hahahaha

18. 07. 2017 - 09:46

u svakom slucaju trebace bas da zapne, sto se ono kaze " iz petnih zila" da upre, pa da po rezultratima dostigne, ma kakvi dostigne, ma i da se samo primakne, prethodnoj vlasti, koja je onako nesebicno, kako to samo oni znaju, podigla ljestvicu na skoro nedostiznu visinu. Ustvari ka malo bolje razmislim, ne moze taj rezultat ponovit vise niko nako oni sami. Jer oni imaju i kadar i znanje i ,mozda ono najvaznije, imaju iskustva u tim stvarima, koje, kao sto smo svi sjedoci, ne libe se da iskoriste.
Novi komentar