Veliki požar zahvatio brdo Ljubović (VIDEO)

Požar velikih razmjera zahvatio je danas i brdo Ljubović u Podgorici. Gore borovi, čempresi, trava i sitno rastinje, a stanovnici strahuju da požar može ugroziti i kuće.
Objavljeno: 17. 07. 2017 - 13:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vatrogasci ulažu nadljudske napore da ugase sve požare. U posljednjih 24 sata u Podgorici je ugašeno 66 požara, a samo od jutros je bilo preko 30 intervencija na različitim lokacijama. Iz Službe zaštite Glavnog grada ulažu nadljudske napore da se svi požari lokalizuju i apeluju na sve građane da ne pale vatru na otvorenom i da, ukoliko vide da to neko radi, pozovu Službu na broj 123 ili Upravu policije kako bi se stalo na put paljenu Podgorice.

Video: Podgorički vremeplov

 

Komentari: 5

mara

17. 07. 2017 - 14:53

ZNA LI IKO ŽIV KO PALI SVE OVO?NE PALI SE SAMO.
Sasha

17. 07. 2017 - 15:37

Pali opština koja ima parkove koje ne zaliva vec dopušta da trava u njima raste i suši se, opština koja dozvoljava da korov raste preko godine i naraste metar u visinu a ne kosi se vec se osusi i bude savrsen za požare kad upekne 40 stepeni, odlicno se zna kome pripadaju zemljista po centru grada i oko delte gde pozari bukte jer su ta zemljista zarasla u rastinje. Ne preduzima se nista po tom pitanju a kada krenu pozari onda su krivi piromani ili nesavjesni gradjani, a država se baš potrudila da donese pravilnike o održavanju zemljišta i zelenih površina
@ za sasha

17. 07. 2017 - 23:10

Brate Srbine prepametni, ako si smislio kako navodnjavati i ocistiti korov sa CG brda biti ces nominovan za Nobela.Mozda Rusi ili Srbi imaju neko resenje koje krijete od nas ali to nije korektno jer smo skoro isti narod cak i neka dalja braca.Otkrij tajnu brate Srbine ili nadji neki drugi nacin da rovaris protiv drzave.Mozada je resenje da ukinemo jul i avgust a uvedemo maj i april ili sto drugo otvori se Srbine nauci nas.
Sasha

18. 07. 2017 - 09:20

Priča je bila konkretno vezana za Ljubović i Pg...niko ne rovari protiv CG...a za ostala crnogorska brda jedino rešenje je kupovina kanadera jer se bez njih teško može šta lokalizovati na vreme...
Guest_7205

17. 07. 2017 - 15:56

Pa Koke smeta record a sezona !!! U CG !! Koje pravio reportaze protiv CG I ko JE htio drzavni udar??? Sve JE jasno !!!
Novi komentar