Naomi Vots: Uvijek ću biti zahvalna „Pink Flojdu“ i njihovim obožavaocima

Glumica Naomi Vots kaže da će uvijek imati posebno mjesto za „Pink Flojd“ i njihove obožavaoce, zato što su pomogli i nastavljaju da pomažu njenoj porodici, nakon što se njen otac predozirao heroinom.
Objavljeno: 17. 07. 2017 - 20:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Australijska glumica imala je samo sedam godina kada je njen otac, tonac, preminuo 1976. godine, a sada je otkrila Gardijanu da bi vjerovatno odrasla u potpunom siromaštvu da nije bilo očevih prijatelja iz benda „Pink Flojd“.

„Kada je preminuo, nije ostavio nimalo novca, a ni moja majka nije imala ništa ušteđeno. Tada je grupa ('Pink Flojd') dala mami nekoliko hiljada dolara da nam pomognu“, ispričala je glumica za Gardijan.

Novac koji su dobili pomogao im je da se presele iz Velike Britanije u Australiju i započnu nov život.

Osim toga, obožavaoci grupe pomogli su Naomi da malo bolje upozna svog oca.

„Morate da razumijete, imam samo par fotografija oca i nekoliko predmeta od njega. Sve fotografije su ili mutne, ili je on daleko u pozadini“, istakla je Votsova.

Nedavno je, međutim, dobila fotografiju na kojoj je njen otac sa prijateljima i članovima kultnog britanskog benda. Glumica kaže da se rasplakala čim je vidjela fotografiju, jer je prvi put jasno vidjela svog oca kako se smije.

„Pink Flojd“ je jedan od najuticajnijih i najpoznatijih bendova, osnovan 1965. godine. Pjesme sa filozofskim temama, melanholičnim melodijama, virtuoznim solo dionicama, praćene fantastičnim psihodeličnim vizuelnim efektima, postavile su nove standarde za sve muzičare poslije njih.

Prodali su više od 250 miliona albuma širom svijeta. 

 

Komentari: 0

Novi komentar