Vujanović čestitao Dan opštine Petnjica

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović česitao je građanima Petnjice, odbornicima i odbornicama, vršiocu dužnosti predsjednika skupštine, Erolu Muratoviću i predsjedniku Opštine Samiru Agoviću Dan opštine Petnjica.
Objavljeno: 03. 08. 2017 - 09:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je istako u čestitki, uvjeren je da će izgradnja putne i ukupne infrastrukture doprinijeti daljem razvoju Petnjice – pravilnom korišćenju prirodnih i turističkih potencijala bihorskog kraja.

“Vjerujem da će se saradnjom  Vlade Crne Gore i lokalne uprave, u skladu sa tradicionalnom privrženošću naših ljudi napretku svog kraja,  nastaviti unapređenje uslova za život i rad, što će doprinijeti da Petnjica bude opština u kojoj se prepoznaju perspektive i mjesto u kojem se ostaje da bi se vrijednim radom živjelo u skladu sa savremenim tokovima – uspješno i sadržajno. Siguran sam  da će se nastaviti sa ubrzanim razvojem sjevera u duhu opredjeljenja da ravnomjerno gradimo kvalitet života u  Crnoj Gori, na dobrobit svih naših građana.U to ime još jednom Vam čestitam Dan opštine i srdačno Vas pozdravljam“, navodi se u čestitki Vujanovića.

Komentari: 0

Novi komentar