Brajović čestitao Dane opština Plužine i Petnjica

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je građanima i rukovodstvu opština Plužine i Petnjica 4. avgust - Dan opštine.
Objavljeno: 03. 08. 2017 - 10:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

U pismu povodom Dana opštine Plužine, navodi se da bogatim istorijskim pamćenjem, Pivljani mogu da svjedoče kakvim iskušenjima odolijevaju Crna Gora i njeni stanovnici.

“Zahvaljujući ozbiljnim hidrološkim resursima, prirodnim ljepotama, mogućnostima specifičnih turističkih potencijala aktivnog, seoskog  i planinskog odmora, kao i inventivnim pojedincima, Plužine se danas nalaze na mapi turista iz čitavog svijeta. Planskim radom, ulaganjem u ljudske i prirodne resurse, tješnjom saradnjom lokalne i državne uprave, vjerujem da će Piva i Plužine nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu”, navodi se u pismu predsjednika Skupštine Crne Gore.

Čestitajući Petnjičanima Dan opštine, predsjednik Brajović izražava uvjerenje da stanovnici Gornjeg Bihora, oni koji su ostali na svojim ognjištima, kao i oni koji su svoju egzistenciju ostvarili daleko od svog zavičaja – imaju zajednički cilj, a to je razvoj i progres Petnjice.

“Udruživanjem ljudskih vizija sa privrednim i prirodnim potencijalima, kao i sinergijom lokalnih i državnih resursa, želim da napredak Petnjice bude dinamičniji, a Petnjičani iz godine u godinu u većem zadovoljstvu da slave lične i zajedničke jubileje”, stoji u pismu predsjednika Brajovića.

Komentari: 0

Novi komentar