Nova pjesma i spot budvanskog benda "Mazzom u fugazzu"

Budvanski crossover bend "Mazzom u fugazzu" je juče na svom zvaničnom youtube kanalu objavio spot za pjesmu "Ka' da te niko ne gleda".
Objavljeno: 07. 08. 2017 - 07:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovo je drugi objavljeni singl koji najavljuje njihov debi album pod nazivom "Skriveni gradski fank", a čije objavljivanje je planirano za drugu polovinu 2017. godine.

Pjesma je snimljena u studiju "M Sound" u Podgorici kod Mihaila Mihe Radonjića. Spot je snimila produkcijska kuća "Mediatag" iz Podgorice. Snimanje spota su pomogli Turistička organizacija Opštine Budva, kao i vlasnici i osoblje plaže "Malaji" na Jazu u Budvi.

Bend „Mazzom u fugazzu“ aktivno radi od 2015. godine, iako su pojedini članovi međusobno sarađivali i radili na idejama koje će se kasnije razviti u autorske pjesme u studiju "Radio Katakomba" u Budvi par godina prije formiranja stalne postave benda.

U drugoj polovini 2017. godine planirano je objavljivanje albuma prvijenca pod nazivom „Skriveni gradski fank“. Bend je žanrovski šarolik, a pjesme na albumu se kreću  od hip hopa, džeza, popa, fanka i roka, sve do žestokog gitarskog zvuka.

Članovi benda su Bogdan Veljović – gitara, Đorđije Pajović – bubnjevi, Nemanja Đorđević – mc (tekstopisac i reper), Nebojša Ćulafić – klavijatura, gitara i vokal, Petar Šuković – bas gitara, Miroslav Karović – gitara i vokal.

 

Komentari: 0

Novi komentar