Zdravko Čolić nastupio u prepunom Top Hill-u!

Juče su već od 14h vjerni fanovi Zdravka Čolića počeli da se okupljaju i željno očekivali provod njihovog omiljenog pjevača. Gospođa Medče iz Skoplja, došla je samo na jedan dan u Budvu da odsluša koncert svog omiljenog pjevača i potom se vraća nazad za Makedoniju.
Objavljeno: 07. 08. 2017 - 11:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pomenutoj gospođi poklonjena je ulaznica od strane Top Hill kluba i ugošćena je na pravi način kako jednoj dami i dolikuje.

th1

Svi prisutni na koncertu imali su uzbudljiv provod sinoć i uz najveće hitove uživali su uz Čolinu muziku.

Sljedeće nedjelje 13. avgusta u okviru ‘’Balkan soula’’ nastupa po drugi put Ceca.

th2

A prije Cece u budvansku diskoteku stiže takođe velika i svjetska zvijezda, DJ FEDDE LE GRAND, DJ koji već dugi niz godina puni dvorane i klubove i kog publika sa nestrpljenjem čeka 9. avgusta u Top Hill-u. Nakon Fedde Le Grand, nastupaće DJ’s from Mars, 11. avgusta.

A prije gostovanja, večeras u okviru programa ‘’We own this town powered by PortoNovi’’ fenomenalno će razigrati publiku DJ Wide D & Kobe, a odmah sjutradan ‘’Live video mushup’’ vam predstavlja DJ Me-High-Low koji svojim jedinstvenim zvukom prati trend dobrog klupskog provoda.

th4

Sve informacije o nastupima i dešavanjima možete pratiti na društvenim mrežama stranice Top Hill (Facebook, Instagram i sl), na mobilnoj aplikaciji Top Hill, kao i na zvaničnom sajtu:

www.tophill.me.

th5

Karte za predstojeće nastupe se mogu kupiti po promotivnim cijenama u pretprodaji online na gigstix.me

Foto: Miloš Ćetković

Komentari: 0

Novi komentar