Nakon propalog braka i propala veza Amber Herd

Glumica Amber Herd (31) ponovo je singl - tehnološki vizionar Ilon Mask, s kojim se smuvala poslije drame s Džonijem Depom, ostavio je "zgrožen njenim ponašanjem", kako pišu strani mediji.
Objavljeno: 07. 08. 2017 - 17:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

Par je bio u vezi oko godinu dana, pričalo se i da će se Amber udati za milijardera, ali Masku (46) je izgleda trebalo tačno toliko vremena da upozna Amber i shvati da je ona daleko od žene njegovog života.

- Čuo je i vidio stvari koje mu se uopšte nijesu dopale, i odlučio je da mu Amber ne treba u životu. Ona umije da bude manipulativna, ali i provokativna, i to nije imidž koji je želio kod svoje partnerke - rekao je izvor blizak paru za britanski "Daily Mail".

Osnivač kompanija "PayPal", "Tesla" i "SpaceX" posljednji put je viđen sa glumicom prije tri mjeseca u Australiji, gdje je ona snimala akcioni film "Aquaman".

- Raskinuo je s njom prije nedjelju dana i vratio se u Los Anđeles. Među njima je sve gotovo, a ona je očajna. To je bila njegova odluka - prenosi "Mail On Sunday" riječi njihovog prijatelja.

Foto: alluringto.com

Komentari: 0

Novi komentar