Bokeljska noć 19. avgusta: "Teška industrija" na Trgu od oružja

Tradicionalna manifestacija Bokeljska noć, koja ima status nematerijalnog kulturnog dobra, biće održana u subotu, 19. avgusta od 21 sat, a njen početak najaviće kotorska Gradska muzika, saopštili su organizatori.
Objavljeno: 08. 08. 2017 - 21:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Sa jedrilicama Jedriličarskog kluba „Lahor“, okićene barke će se predstaviti u tri kruga i konkurisaće za nagrade. Tokom trećeg đira, stučni žiri će proglasiti najbolje kreacije i uslijediće veliki vatromet. Nakon završetka nastupa na akva pozornici, fešta će se nastaviti na trgovima po Starom gradu, a najaviće je defile Gradske muzike. Uz bogatu morsku trpezu, ribu i vino koji će obilježiti ovogodišnju feštu nad feštama, domaći i furešti biće u prilici da užvaju u koncertima klape „Bonaca“ i grupe „Teška industrija“ na glavnom gradskom trgu. Na pjaci Svetog Luke nastupiće Who See, uz DJ Mono i DJ Zgoobidan. Ostali trgovi rezervisani su za bend „Sinhro“, Ansambl Toć, The Grupu, Modern pop kvartet, Acustic Theraphy, The Unexpected, muzički sastav „Škuribanda“ i klapu „Incanto“ - navodi se u najavi ove tradicionalne manifestacije.

Podsjećamo, organizator Bokeljske noći je Kulturni centar „Nikola Đurković“, suorganizator Turistička organizacija Kotora, a pokrovitelj Opština Kotor. 

Komentari: 0

Novi komentar