Muzičar Dejan Petrović doživio saobraćajnu nezgodu

Proslavljeni muzičar i nadaleko čuveni trubač Dejan Petrović doživio je tešku saobraćajnu nezgodu.
Objavljeno: 09. 08. 2017 - 11:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pri povratku sa nastupa, muzičar je od premora zaspao za volanom i sletio sa puta. Auto koji je vozio je u potpunosti uništen, a samo pukom srećom Petrović je prošao bez povreda.

Do saobraćajne nezgode je došlo u srijedu, 2. Avgusta, u Ovčar Banji nedaleko od manastira Nikolje. Dejan se vraćao kući u Užice sa koncerta koji je održao sa svojim “Big Bendom” u Svilajncu. Trenutak u kome ga je savladao premor bio je dovoljan da zaspi i izgubi kontrolu nad vozilom koje je izletjelo sa puta i nekoliko puta se prevrnulo prije nego što se zaustavilo.

"Bio sam na korak od smrti, ali sam preživio i želim da ovo iskustvo podijelim sa drugima da ih upozorim da je dovoljan samo trenutak da izgubite život ili ugrozite tuđe živote. Mi muzičari smo posebno ugroženi jer često prelazimo velike relacija, vozimo umorni i neispavani. Pa pogledajte bez koliko smo umjetnika ostali u saobraćajnim nesrećama. Ja sam, hvala Bogu, izbjegao da budem jedan od njih, a poslije svega sam čak razmišljao i da li da uopšte pričam o nezgodi. Zato se i nisam oglašavao prvih dana. Međutim, shvatio sam da dugujem drugima da im svojim primjerom skrenem pažnju da je život najdragocjeniji i da treba učiniti sve da ga ne ugrozimo – ističe Petrović.

9m1ktkqturbxy8wmwjlytm5ntzknde0zwexzdczy2uxzwu3ntqyoddizi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Ipak, na svu sreću već sjutra se vraća svojim obavezama i nastupiće na Saboru trubača u Guči.

Komentari: 3

Deki

09. 08. 2017 - 13:56

Ljudi vi se stvarno sprdate debelo sa Crnom Gorom i ovim narodom. Ko je pomenuti muzičar? Sudario se u Ovčar Banji, a imao koncert u Svilajncu sa Big Bendom. Je li ovo stvarno vijest koja je neophodna za nas?!? Na svu sreću nastupiće u Guči. Ja mislim da ovo ne interesuje ni Marka Milačića ni Amfilohija ni Nebojšu Medojevića, a kamoli nas Crnogorce.
truba

09. 08. 2017 - 16:35

prethodnik mi uze rijeci iz usta
Peković

09. 08. 2017 - 18:09

Oće li svirati u Guči? Obožavam kad Deki svira!
Novi komentar