Identifikovana lica sa snimka tuče na plaži Santo Domingo

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, iako oštećeno lice ili bilo koje drugo lice nije policiji prijavilo događaj, uspjeli da identifikuju lica koja su na snimku koji je na društvenim mrežama objavljen pod nazivom „Herceg Novi, plaža Santo Domingo: Brutalno prebijanje, četvorica na jednog“ zadala udarce oštećenom licu.
Objavljeno: 09. 08. 2017 - 12:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Snimak je na društvenim mrežama objavljen prije desetak dana, a prekršajne prijave će biti podnijete protiv osobe koje su direktni izvršioci odnosno osobe koje su zadale udarce oštećenom.

"Naime, nakon objavljivanja snimka službenici CB Herceg Novi su preduzeli mjere i radnje na identifikovanju lica sa snimka odnosno utvrđivanju okolnosti događaja. Utvrđeno je da je do narušavanja javnog reda i mira tučom nepoznatih lica, na prostoru plažnog bara Santo Domingo u Herceg Novom, došlo 01. avgusta 2017. godine oko 18,00 časova.

Preduzimajući intenzivne mjere i radnje, službenici CB Herceg Novi su identifikovali dva lica koja su narušila javni red i mir odnosno lica za koja se sumnja da su zadala udarce oštećenom licu. Riječ je o M.K. (28) iz Herceg Novog i V.V. (22) iz Podgorice. Od njih je u prostorijama CB Herceg Novi potom uzeta izjava na navedene okolnosti događaja"-navodi se u saopštenju policije.

 

 

Protiv njih će Sudu za prekršaje u Budvi – Odjeljenju u Herceg Novom biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog osnovane sumnje da su počinili prekršaj narušavanja javnog reda i mira tučom (član 10 Zakona o javnom redu i miru).

Komentari: 0

Novi komentar