DJ Fedde Le Grand nastupio na Top Hill-u u crnogorskom dresu (FOTO)

Juče je na Top Hill-u nastupao čuveni i dobro poznati DJ Fedde Le Grand. Sedmu godinu zaredom kako nastupa u Crnoj Gori i kako kaže, istoj se uvijek rado vraća, proslavio je nastupom u crnogorskom dresu sa brojem 7.
Objavljeno: 10. 08. 2017 - 08:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovaj spektakularni, planetarno poznati DJ koji okuplja veliki broj fanova, nije iznevjerio fanove ni ovaj put.

fedde3

Dobar provod i izvanredan zvuk, čuo se sa poznatog brda sve do mora. Ljudi su ga sa velikim ovacijama ispratili, a DJ je puštao muziku i duže nego što je planirano, jer je bio oduševljen energijom i podrškom koju je imao od strane gostiju Top Hilla.

Nakon Feddea, 11. avgusta, nastupaće takođe proslavljeni Italijani koji svojim jedinstveno kreativnim nastupom privlači publiku. U pitanju su DJ’s from Mars.

fedde1

Njihove produkcione veštine prepoznaju i velika imena sa kojima sarađuju, kao što su Sean Poul, Pitbull, Sophie Ellis Bextor, Ciara, Fragma i tako dalje...

Na turneji su posljednjih pet godina širom svijeta i prate ih preko 70 miliona pratilaca na svim društvenim mrežama, a njihovu muziku na koncertima u tom periodu slušalo je preko 120 miliona fanova.

U okviru ‘’Balkan Soula’’ u nedjelju 13. avgusta nastupaće po drugi put – Ceca.

fedde2

Sve informacije o nastupima i dešavanjima možete pratiti na društvenim mrežama stranice Top Hill (Facebook, Instagram i sl), na mobilnoj aplikaciji Top Hill, kao i na zvaničnom sajtu: www.tophill.me.

Karte za predstojeće nastupe se mogu kupiti po promotivnim cijenama u pretprodaji online na gigstix.me

Foto: Miloš Ćetković

Komentari: 0

Novi komentar