VUČIĆ: Krajem 2018. prosječna plata u Srbiji biće 500 eura

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je sinoć uvjerenje da će krajem iduće godine prosječna plata u Srbiji biti oko 500 eura i istakao da će građani osjetiti i moći da vide šta je sve urađeno.
Objavljeno: 10. 08. 2017 - 11:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je, u intervjuu televiziji „Pink“ kazao da je Dragan Šutanovac jednom u Narodnoj skupštini rekao da će, ako stvarno dođe do toga da prosječna plata u Srbiji bude 500 eura, svi glasati za SNS. 

„Nikada to više neće ponoviti, zato što mu je jasno da će već krajem 2018. godine, vjerovatno, prosječna plata u Srbiji biti oko 500 eura“, uvjeren je Vučić i dodaje da "to govori da velikim radom, trudom, energijom, skromnošću i posvećenošću možete da postižete neuporedivo bolje rezultate". 

Upitan koliko prepreka ima na tom putu, kazao je da ih uvijek ima mnogo, ali da nije to ključno, već upornost i angažman, "kao što je osnivač Ikee govorio da nije potrebno da se ne pogriješi, jer ćete griješiti svaki dan, pošto ne griješi samo onaj koji spava". 

„Ali, ispravljate greške u hodu, radite, borite se, a što se više borite, to ćete više rezultata da imate“, naglasio je Vučić. 

(Tanjug)

Komentari: 0

Novi komentar