Ništa od razvoda Anđeline i Breda?

Skoro godinu dana od kada su najavili razlaz, Bred Pit i Anđelina Džoli su, za sada nezvanično, zaustavili postupak razvoda. Njihovi prijatelji, očigledno, sumnjaju da će do toga uopšte i doći.
Objavljeno: 10. 08. 2017 - 13:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Razvod otpada. Mjesecima nisu uradili ništa da se taj postupak pomjeri sa mrtve tačke, i niko ne misli da će do toga uopšte i doći", rekao je neimenovani izvor za Ju-Es Vikli. 

Kada je Anđelina, u septembru 2016. godine, podnijela zahtjev za razvod braka, njih dvoje su bili u veoma lošim odnosima. Bred je optužen za, navodno, zlostavljanje, i tada je otkriveno da se bori sa alkoholizmom. 

Međutim, kako je vrijeme odmicalo, njih dvoje su zbog dobrobiti djece počeli sve bolje i bolje da se slažu. Ponovno zbližavanje je, izgleda, dovelo i do još nečega. 

Iako su stara osjećanja izbledjela, novo zbližavanje je, izgleda, posljedica Bredove posvećenosti zdravijem životu i želji da se oslobodi poroka. 

"Ona je i dalje zaljubljena u njega. Svi su mišljenja da će se ponovo naći zajedno. Ne bi bilo iznenađujuće da i zvanično objave da povlače zahtjev za razvod i da pokušavaju da izglade odnose", rekao je izvor.

Komentari: 1

Filo

10. 08. 2017 - 17:57

Daj, postedite nas. Gori ste od cdm-a
Novi komentar