Ponovljena analiza kvaliteta morske vode na Maloj plaži u Ulcinju

Kvalitet morske vode na Maloj plaži u Ulcinju je u granicama propisanih vrijednosti, navodi se u obavještenju Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom.
Objavljeno: 10. 08. 2017 - 16:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Kako je prema poslednjim rezultatima analize kvaliteta morske vode od 02. i 03. avgusta 2017. godine, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom od Instituta za biologiju mora dobilo podatke da je na Maloj plaži u Ulcinju voda bila van propisanog kvaliteta, Javno preduzeće je obavijestilo nadležne inspekcijske organe o stanju kvaliteta vode na ovom kupalištu, i zatražilo hitnu inspekcijsku kontrolu predmetne lokacije, dok je korisnik istakao crvenu zastavicu na kupalištu'', navodi se u saopštenju JPMD-a.

Kako dodaju prema današnjim podacima kvalitet vode je u granicama propisanih vrijednosti.

''Institut za biologiju mora je nastavio sa analizom uzoraka morske vode sa ove lokaciji, a danas je Javno preduzeće dobilo podatak da je kvalitet vode na Maloj plaži u granicama propisanih vrijednosti. Međutim iz razloga predostrožnosti iz Javnog preduzeća obavještavamo javnost da se od strane Instituta za biologiju mora nasatvlja procedura analize uzoraka sa Male plaže, o čemu ćemo blagovremeno informisati javnost'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 0

Novi komentar