Tužilaštvo odgovorilo Bečiću: Istražuje se “novsko pismo”

Vrhovno državno tužilaštvo naložilo je hitno preduzimanje neophodnih radnji vezano za pismo koje je u Herceg Novom distribuirano uoči lokalnih izbora, a na zahtjev predsjednika Demokraske Crne Gore, Alekse Bečića, saopšteno je iz te stranke.
Objavljeno: 10. 08. 2017 - 18:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Državna tužiteljka Sonja Bošković obavijetila je da je ovo tužilaštvo, potupajući po Urgenciji predsjednika Demokrata, a u vezi sa pismom monstruozne sadržine koje je distribuirano u susret novskim izborima, naložilo hitno preduzimanje neophodnih radnji u konkretnoj krivičnopravnoj stvari", saopštile su Demokrate.

Bečić je juče uputio otvoreno pismo – urgenciju Vrhovnom državnom tužiocu, Ivici Stankoviću, u kojem ga je obavijestio da je proteklo više mjeseci "od gnusnog pisma ogavne i monstruozne sadržine, u kojem se u susret novskim izborima pozivalo na linč članova, simpatizera i funkcionera Demokrata", a da ni do danas nema bilo kakve informacije dokle se stiglo sa izviđajem i kakva je sudbina ovog predmeta u tužilaštvu.

"Današnje obavještenje tužilaštva da je naložilo hitno postupanje u ovom predmetu ohrabruje, ali ni u kom slučaju ne zadovoljava, dok u konačnom ne budemo imali pronađene i sankcionisane autore, nalogodavce i izvršioce ovog sramnog čina. Demokratska Crna Gora će budno i sa pojačanom pažnjom pratiti sve aktivnosti tužilaštva u vezi sa pomenutim slučajem", poručuje se u saopštenju.

 

Komentari: 1

Budalaštine budala

10. 08. 2017 - 21:49

Zar VDT nema pametnija podsla nego da postupa po prljavim političkim igrama-budalaštinama ovih b...
Novi komentar