Uzeti snimci, još nema saslušanja, niti osumnjičenih

Policija je uzela snimke sa nadzornih kamera sa više lokacija kako bi pokušala da identifikuje osobu koja je u srijedu ujutro aktivirala eksplozivnu napravu ispred objekta kompanije „Bemax“ u blizini Hrama Hristovog Vaskrsenja, na Bulevaru Džordža Vašingtona.
Objavljeno: 11. 08. 2017 - 07:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je Pobjedi saopšteno iz izvora bliskih istrazi, snimci su uzeti sa šireg rejona grada, sa svih prilaza za koje je postojala mogućnost da se neko približi objektu, ostavi napravu i sa određene razdaljine je aktivira.

Do zaključenja lista, inspektori nijesu uspjeli da identifikuju osumnjičenog za napad na imovinu „Bemaks“, a nezvanično nam je saopšteno da još niko nije saslušan.

Nije poznato ni o kakvoj napravi se radi, jer su tragovi koji su pronađeni na mjestu događaja poslati u Forenzički centar na vještačenje, gdje će se hemijskom analizom utvrditi o kojoj vrsti eksploziva se radi.

U eksploziji nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta. Naprava velike razorne moći aktivirana je poslije tri sata, sa dvorišne strane objekta kod Hrama. Ovo je drugi napad na ovaj objekat za manje od godinu dana. I u toj eksploziji je pričinjena velika materijalna šteta.

(Pobjeda)

Komentari: 0

Novi komentar