Vujošević tužio Partizan

Duško Vujošević tužio je Partizan! Nekadašnji crnogorski selektor, trener crno-bijelih i najtrofejniji stručnjak u istoriji tog kluba, kazao je da je pet godina odlagao ovaj potez i da više nije imao kud, pa se obratio BAT-u, arbitražnom sudu FIBA.
Objavljeno: 11. 08. 2017 - 16:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Kada su ovi ljudi u Partizanu u pitanju, moje strpljenje nije beskrajno. Ono je samo beskrajno iscrpljeno. Sramota je Partizana, što novac krvavo zarađen, treba da naplaćujem ovako", rekao je Vujošević na početku izjave za Kurir, a potom dodao:

"Radi se o novcu koje je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 eura. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovirili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dvije godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promijenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovjek koji nije dobio novac od prije pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje", poručio je Dule Vujošević.

Komentari: 1

Karaturna

11. 08. 2017 - 17:54

Deri stoku, Vujosevicu!
Novi komentar