Reagovanje Demokrata: Građanima je jasno da obećanja DPS-a nemaju dodira sa stvarnošću

anipulatori iz DPS-a, duboko se „izvinjavamo“ zbog tri stavke: 1. zbog prekida vašeg zimsko-ljetnjeg sna u koji ste blaženo utonuli ostavljajući građane Bara na cjedilu i tokom ove sezone; 2. zato što smo prekinuli (ne)zaslužen odmor jednom od vas, koji je na papir „bacio“ par neuvjerljivih kontraargumenata koji nemaju veze sa zadatom temom, a koji se standarno, po pravilu centrale partije nije smio ni potpisati 3. zbog psihičke boli i frustracije koju smo vam nanijeli posljednjim saopštenjem, a koja je u svakom slovu vašeg saopštenja krajnje očigledna - navodi se u reagovanju Momčila Lekovića, član Predsjedništva Demokratske Crne Gore.
Objavljeno: 11. 08. 2017 - 21:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako govori, zbog druge stavke, prinuđen je pišem DPS-u u množini kao, kako on to navodi, ''barskom ogranku organizovane kriminalne grupe (u nastavku OKG)''. 

''Prvo, barska OKG, zar je moguće da ste u sopstvenom saopštenju priznali sopstvenu nesposobnost da prvo shvatite problem koji muči građane Bara već pune 4 godine, pritom miješajući osnovne termine? Dakle, moramo vam ponoviti, kako bi konačno shvatili, problem su saobraćajne gužve, a ne hotelske gužve, odnosno problem  popunjenosti hotelskih kapaciteta koje pominjete u vašem neubjedljivom odgovoru. Očigledno je da pisac vašeg saopštenja ne razlikuje termine „saobraćaj“ i „hotel“. Drugo, sada kada ste već shvatili (nadamo se) koji problem je u pitanju, zar je moguće da četri godine nijeste u stanju da date adekvatan odgovor na to kako ga riješiti? Odnosno da li je moguće da vi razvoj turizma shvatate nekom obrnutom nakaradnom metodom, po kojoj razvoj infrastrukture (put, voda, struja) jednog grada, turističkog mjesta dolazi na red na samom kraju? Ono što je u svakoj modernoj zemlji prioritet i osnov razvoja, po vama treba da bude na posljednjem mjestu. Zaista porazno, pa i za vas manipulatore iz barskog ogranka OKG od kojih je sve moguće čuti i pročitati. Treće, toliko ste bezidejni i nesposobni da ste počeli da se „plagirate“ i među sobom, što vam nije strano s obzirom da ste dokazani plagijatori, pa tako tzv. glavna barska marioneta DPS-a, aktuelni gradonačelnik, pune tri godine kopira tzv. Kuma (kum šefa OKG-e), odnosno predsjednika MZ Sutomore - Spič  kada je ovaj konkretan problem u pitanju, pričama o obnovi, razvoju i blagostanju Sutomora i opštine Bar, lažnim obećanjima i praznim pričama o pasarelama, podvožnjacima, nadvožnjacima, trgovima, marinama, i svemirskim kosmodromima za koje je potreban „samo“ još jedan mandat kako bi  ih vi i ispunili. Preostalo je još jedino da aktuelni gradonačelnik mještanima Sutomora obeća referendum, kao što je to svojevremeno činio i tzv. Kum'', navodi se u saopštenju.

On smatra da je građanima jasno da obećanja DPS-a nemaju dodira sa stvarnošću. 

''Da rješavate isključivo svoje lične probleme zbog lične koristi, i zbog toga vam poručujemo da ćete žestoko biti kažnjeni na prvim sledećim izborima, počev od tog istog Sutomora koje ste katastrofalnom politikom sveli na najniže moguće grane. I na kraju, shvatamo da ne želite da prepoznate i priznate nam našu mladalačku čistu energiju, svjesni smo da je vaša mladalačka energija odavno prošla i da vas sijede vlasi koje su počele još prije više decenija u tim istim foteljama žestoko more, gotovo jednako kao i činjenica da vas mladi ljudi u Baru masovno napuštaju, da vam odbor puca po šavovima, da vas muči to što vas vođa OKG posle svakog „vrdanja“ šalje u čošak, što godinama nemate svoje „JA“, što u svojim redovima imate plagijatore i manipulatore, gradonačelnika koji je osuđivan za najteža djela, što ste samo jedan obični ogranak organizovane kriminalne grupe, a ponajviše vas mori to što nemate ono što mi  imamo: Čast, čistinu i poštenje, nešto o čemu vi možete samo da sanjate. I u Baru ste odavno zreli za izvrtanje iz fotelja, što ćemo vam uskoro i priuštiti'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 5

Pendrek

12. 08. 2017 - 08:45

Generalno ste u pravu sa obecaniima DPS. Da nebi sedmoga bataljona danas nebi imali dje Demokrate da se kandiduju, no ni oni i Gosovic, bogu fala, donijese drzavu. Inave kad bi preko usne duplje rjesavali problemi, jezika i pljuvacke, sto ste zavidno usavrsili skupa skupa sa ulicarskim naconom komunikacije, svijet nebi imao problema. Jer tu su Demokrate. Zavidna gomila nevaspitanih dripaca. I takvih neznalica da se stice utisak da ste uslimu politiku da se izivljavate. Tacnije, da ste politiku zmijenili sa tribinama fudbalskog stadiona, pa arlaucete i izivljavate se.
Sve u ime naroda......

12. 08. 2017 - 09:01

Simpatičan tekst i ja sam recimo 50/50% na ovu temu. Stanovnik sam naselja ILINO-Šušanj prema željezničkoj stanici, znači ulica koja vodi od restorana Pod Lozom prema stajalištu. Dakle, ovi stručnjaci što nas sada vode su toliki prevaranti da to nije zdravo. Ovo je elitno turističko naselje i lično sam bio prisutan kada je jedna starija gospođa završila sa unukom u kanal pored ulice, koja nam je kao da se vozi po moru-katastrofa. Ova vlast vuče i asfaltiraju tamo đe nema 4 kuće , a ulica koja ima 2700 brojila ili prevedeno 8000 stanovnika, plus turisti, nije dirnuta od 76-ste. Obećavamo im da ih više nećemo glasat..! Što se Vas tiče druže Momčilo... Imali smo jednom mlade zgodne i pametne i o jadu su nas zabavili, zato toplo preporučujem mojim Šušanjanima da se ovaj put zadrže kod kuća, pa što se nas tiče kako kod prođe, isto nam je, a sva priča u ime naroda...
Priki

12. 08. 2017 - 10:37

a vaša imaju?? pozdrav iz Kotora !!!!
aro

12. 08. 2017 - 11:03

Svi bivsi barski srbi su sad u dps, tako da mislim da je ovaj tekst pododio u centar. Nema vise odanih vjernih,mladih crnogoraca u toj partiji, jos odavno. Ali svakako mislim ni da bivsi snp kadrovi(sadasnje demokrate) ne mogu krojiti kapu gradjanima Bara. Nama treba gradonacelnik, covjek iz naroda, koji zna prave probleme i kako ih rijesiti
Tara

12. 08. 2017 - 17:53

Ne glupiraj se! Idi u tvoju Sebiju ,pa tamo postavljaj red!
Novi komentar